Tgrt Haber

Galatasaray'da yönetim harekete geçti: Beşiktaş derbisi için dev prim!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Yeni Şafak
29 Nisan 2023 00:02 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 00:09
Galatasaray'da yönetim harekete geçti: Beşiktaş derbisi için dev prim!

Spor Toto Süper Lig'in 32.haftasında şampiyonluk yolunda ezeli rakibi Beşiktaş'a konuk olacak Galatasaray dev maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı yönetim bu karşılaşma öncesi futbolculara sürpriz sözü vererek, prim vaadinde bulundu.

Spor Toto Süper Lig​'in 32. haftası dev bir derbiye sahne olacak. Lider Galatasaray​ deplasmanda ezeli rakibi Beşiktaş​'a konuk olacak.

Şampiyonluk​ mücadelesinde çok kritik olan karşılaşma öncesi iki takımda maçı beklemeye başladı. Geçtiğimiz hafta evinde Karagümrük ile 3-3 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip en yakın rakibi Fenerbahçe'nin İstanbulspor ile aynı skorla berabere kalmasının ardından puan farkını korumayı başardı.

YÖNETİMDEN DERBİ​ İÇİN PRİM SÖZÜ

Okan Buruk'un Fatih Karagümrük maçı sonrasında yaptığı açıklama sonrası Bafetimbi Gomis krizi patlak veren Galatasaray'da yönetim bu konuyu 1 günde çözümü kavuşturak gözünü derbiye çevirdi. Fransız golcü takıma dönerek idmanlara çıktı.

Bu sorunu çözen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve Başkan Vekili Erden Timur'un oyunculara Beşiktaş derbisi öncesi maçın kazanılması halinde bir sürpriz sözü verdiği ve yüksek miktarda prim vereceği ifade edildi.

Bu sezon sadece Kadıköy'deki Fenerbahçe galibiyeti için yüksek miktar prim veren Galatasaraylı kurmaylar, Beşiktaş derbisine şampiyonluk maçı gözüyle bakıyor ve bu nedenle yüksek miktarda bir galibiyet primi vererek oyuncuların moralini yüksek tutmayı hedefliyor.

Kaynak: Yeni Şafak

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...