Tgrt Haber

Galatasaray transferde gövde gösterisi yaptı: 1 günde 5 futbolcu KAP'a bildirildi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2022 22:43 - Güncelleme : 08 Eylül 2022 05:58
Galatasaray transferde gövde gösterisi yaptı: 1 günde 5 futbolcu KAP'a bildirildi

Son dakika! Yarın akşam sone erecek transfer dönemi öncesi Galatasaray bombaları patlattı. Sarı kırmızılılar; Mauro Icardi'den sonra Yusuf Demir, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata'yı da transfer ettiğini açıkladı.

Yeni sezona yeni başkan ve yeni hocayla giren Galatasaray​, şampiyonluk yarışı için de oldukça iddialı bir takım kurdu. Dursun Özbek yönetimi, Avrupa'da yer almamasına rağmen takıma dünyaca ünlü yıldızları dahil etmeyi başardı.

Sezon başından bu yana Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Dries Mertens, Haris Seferovic, Fredrik Midtsjö, Léo Dubois, Abdülkerim Bardakçı, Kazımcan Karataş'ı renklerine bağlayan Cimbom, kadrosunu 5 önemli isimle daha güçlendirdi.

Sarı kırmızılılar transfer döneminin sonlarında gaza basarak Mauro Icardi​, Yusuf Demir​, Mathias Ross, Milot Rashica ve Juan Mata​'yı da transfer ettiğini duyurdu.

İLK BOMBA MAURO ICARDI

Galatasaray'ın KAP'a bildirdiği ilk isim Mauro Icardi oldu. Arjantinli yıldız ve ailesini taşıyan uçak Roma'dan harekete ederek İstanbul'a geldi.

Icardi, ayağının tozuyla üçlü çektirdikten sonra yaptığı ilk açıklamada, Galatasaray'a geldiği için çok mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.

Taraftarların ilgisi için "Burada inanılmaz bir atmosfer var" diyen 29 yaşındaki santrfor, "Burada olduğum için çok mutluyum. Şimdilik 1 sezon için geldim. Büyük başarılar kazanmak amacıyla buradayım. Erden Timur ile 2 aydır konuşuyoruz. Ailem ve ben burada olduğumuz için çok heyecanlıyız." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılılar, 29 yaşındaki golcüyü bir yıllığına kiralayacak. Icardi'nin maaşının bir kısmını Paris Saint-Germain ödeyecek.

Galatasaray transferde gövde gösterisi yaptı: 1 günde 5 futbolcu KAP'a bildirildi

3 TRANSFER DAHA KAP'TA

Icardi'den kısa bir süre sonra Galatasaray 3 transferi daha resmen açıkladı. Sarı kırmızılılar, bir dönem Bercelona forması da giyen, 'Messi' yakıştırmaları yapılan Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Yusuf Demir'i KAP'a bildirdi. Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Yusuf Demir'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü SK Rapid Wien ile resmi görüşmelere başlanmıştır" denildi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567596233258057729

Sarı kırmızılılar Danimarkalı savunmacı Mathias Ross Jensen'i de kadrosuna kattı. 21 yaşındaki genç futbolcunun transferini resmen açıklayan kulüp, "Profesyonel futbolcu Mathias Ross Jensen'in kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Aalborg BK ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadelerine yer verdi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567601243064770561

Galatasaray'a katılan bir başka isim ise Milot Rashica oldu. Kosovalı kanat oyuncusuyla anlaşmaya varan Cimbom, "Profesyonel futbolcu Milot Rashica'nın kulübümüze geçici transferi konusunda, futbolcu ve kulübü Norwich City Football Club ile resmi görüşmelere başlanmıştır" ifadesiyle transferi duyurdu.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567607489864077313

Yusuf Demir, Mathias Ross Jensen ve Milot Rashica gece saatlerinde İstanbul'a geldi.

Galatasaray transferde gövde gösterisi yaptı: 1 günde 5 futbolcu KAP'a bildirildi

SON SÜRPRİZ JUAN MATA

Sarı kırmızılıların son transferi ise daha önce Chelse ve Manchester United formaları giyen İspanyol yıldız Juan Mata oldu. Bir yıllık sözleşme imzalanan Mata'nın da yarın İstanbul'da olması bekleniyor.

Mata için de resmi açıklama yapan kulüp, "Profesyonel futbolcu Juan Manuel Mata Garcia'nın kulübümüze transferi konusunda, futbolcu ile resmi görüşmelere başlanmıştır" açıklamasıyla yıldız futbolcunun transferini bildirdi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1567645227564900352

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...