Tgrt Haber

Galatasaray'dan '10 numara' transfer! İmzalar atıldı: Gol yollarında çok iyi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
11 Ağustos 2023 16:37 - Güncelleme : 12 Ağustos 2023 17:11
Galatasaray'dan '10 numara' transfer! İmzalar atıldı: Gol yollarında çok iyi

Yeni sezon öncesi Icardi, Zaha, Angelino, Tete gibi yıldızları transfer eden Galatasaray, kadrosuna bir takviye daha yaptı. Sarı kırmızılılar, 2. ligde forma giyen 10 numara pozisyonundaki İlhami Sıraçhan Nas'ı renklerine bağladı.

Galatasaray​ transferde durdurak bilmiyor. Kadro gücünü geçen seneye göre daha da artıran son şampiyon, TFF 2. Lig takımlarından Ankaraspor​'da forma giyen İlhami Sıraçhan Nas'ı transfer​ etti.

RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Ankaraspor, İlhami Sıraçhan Nas'ın Galatasaray'a transfer olduğunu resmen açıkladı. 10 numara bölgesinde oynayan 21 yaşındaki futbolcunun transferiyle ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "Futbolcumuz İlhami Sıraçhan Nas'ın, Galatarasay'a transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır" denildi.

https://twitter.com/ankaraspor2020/status/1689969310083465216

BABASI DA ESKİ FUTBOLCU

Ankaraspor forması giyen Sıraçhan, kariyeri boyunca toplam 95 resmi maçta forma giydi. 21 yaşındaki orta saha, söz konusu maçlarda 10 kez rakip fileleri sarsmayı başardı ve 1 kez de asist performansı sergiledi.

Sıraçhan Nas, bir dönem Gençlerbirliği ve Sivasspor gibi takımlarda forma giyen Mehmet Nas'ın oğlu.

HOCASINDAN ÖVGÜ: GOL YOLLARINDA ÇOK İYİ

Transferin ardından Spor Arena'ya konuşan Ankaraspor Teknik Direktörü Bayram Toysal, genç oyuncuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Siraçhan Nas, Galatasaray ile anlaştı. İmzalar sabah atıldı. Bizim için de gurur kaynağı oldu. Hem kulüp hem de bizim adımıza önemli bir adım. Oyuncumuzun üst düzey bir ligde boy gösterecek olması bizim için çok önemli.

Yetenek olarak çok farklı bir oyuncu. Fiziği de çok iyi. 8 numara pozisyonunda görev alıp dikine oynayan bir oyuncu. Selçuk İnan gibi düşünebiliriz. 3. bölgede çok sakin. Gol atma özelliği çok iyi. Galatasaray'da farkını ortaya koyacağına inanıyorum. Mehmet Topal-Selçuk İnan karışımı bir oyuncu diyebiliriz. Sıraç'a da o şans verilirse 1-2 sene içerisinde Avrupa'ya çok rahat gideceğine inanıyorum."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...