Tgrt Haber

Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Nicolo Zaniolo’ya Zenit'ten teklif

09 Ağustos 2023 18:31 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 18:32
Galatasaray'dan ayrılmak isteyen Nicolo Zaniolo’ya Zenit'ten teklif

Galatasaray’ın geçen sezon 15 milyon Euro’ya Roma’dan transfer ettiği Nicolo Zaniolo’nun, sarı-kırmızılı yönetime kulüpten ayrılma isteğini ilettiği öne sürülmüştü. Rus Ligi ekiplerinden Zenit’in, kulüpten ayrılmak isteyen İtalyan futbolcuyu transfer etmek istediği iddia edildi.

Kadrosuna son olarak Brezilyalı​ sağ açık Tete’yi dahil eden Galatasaray’da transferde hareketli anlar yaşanıyor…

Sarı-kırmızılıların Şampiyonlar Ligi’nde Zalgiris ile oynadığı rövanş karşılaşmasında ve Olimpija Ljubljana deplasmanında kadroda sakatlığı sebebiyle yer almayan ve ardından takımdan ayrılmak istediği yönünde iddialar ortaya atılan Nicolo Zaniolo’ya Rus ekibi Zenit’in talip olduğu ileri sürüldü.

RESMİ TEMASA GEÇTİLER

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Zenit, Nicolo Zaniolo’yu transfer​ etmek istiyor. Habere göre Rus ekibi, İtalyan yıldızın transferi için Galatasaray​ ile resmi temasa geçti.

35 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ

Öte yandan Galatasaray ile Haziran 2027’ye kadar sözleşmesi olan Nicolo Zaniolo’nun, 35 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunuyor. Edinilen bilgiye göre sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki İtalyan on numara için 30 milyon Euro’nun altında gelen teklifleri değerlendirmeye almıyor.

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray’a dahil olup Süper Lig’de 10 karşılaşmada sarı-kırmızılı formayı terleten Zaniolo, sahada kaldığı 349 dakikada 5 gol attı. İtalyan yıldız ayrıca 1 sarı, 1 de direkt kırmızı kart gördü.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...