Tgrt Haber

Galatasaray'dan Boey ve Nelsson'a zam kararı: İşte yeni maaşları

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
07 Eylül 2023 17:22 - Güncelleme : 07 Eylül 2023 17:35
Galatasaray'dan Boey ve Nelsson'a zam kararı: İşte yeni maaşları

Galatasaray’da bu sezon yapılan yıldız transferleriyle birlikte takım içindeki maaş dengesinin bozulmasını istemeyen sarı-kırmızılı yönetim, ilk olarak Avrupa'nın dev ekiplerinden teklifler alan Sacha Boey ve Victor Nelsson’a zam yapma kararı aldı. İki yıldızın maaşları belli oldu. İşte detaylar...

Galatasarayyönetimi, takıma yeni katılan yıldızların ardından maaş​ skalasında yeni bir düzenlemeye gidiyor. Geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonluğa büyük katkı sağlayan Sacha Boey​ ve Victor Nelsson​'un maaşına zam​ yapılacak.

MAAŞ BÜTÇESİ YÜKSELDİ

Üst üste yaptığı yıldız transferleriyle kadrosunu Şampiyonlar Ligi seviyesine getiren Galatasaray'da maaş bütçesi de yükseldi. Yeni takviyelerin maaşlarının yüksek olmasının, takım içindeki dengeyi ve huzuru bozmasını istemeyen Galatasaray yönetimi, şimdiden önlemini aldı.

NELSSON VE BOEY'E ZAM KARARI

Özellikle Avrupa devlerinden önemli teklifler alan, ancak yönetimin kararıyla 1 sezon daha takımda kalıp, Şampiyonlar Ligi’nde yıldızlarını parlatmaları istenen Boey ve Nelsson’a kısa süre içinde zamlı kontrat teklifleri sunulacak.

YENİ MAAŞLARI BELLİ OLDU

Planlamaya göre Boey’nin maaşı 500 bin Euro’dan 1.5 milyon Euro’ya, Nelsson’un maaşı ise 1.1 milyon Euro’dan 2 milyon Euro seviyesine getirilecek.

Yerli oyuncular için de bir çözüm yolu arandığı, ilerleyen haftalarda performansa bağlı olarak başka isimlerle de yönetimin masaya oturmayı düşündüğü ifade edildi.

Kaynak: Fanatik

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...