Tgrt Haber

Prag'ın şifresi çözüldü! Galatasaray bir transfer bombası daha patlatıyor

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
24 Temmuz 2023 11:53 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 11:59
Prag'ın şifresi çözüldü! Galatasaray bir transfer bombası daha patlatıyor

Son şampiyon Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarı getirecek bir kadro için kolları sıvadı. Son olarak Fenerbahçe'nin gündemindeki Zaha'yı kadrosuna katarak rakibine büyük bir çalım atan sarı kırmızılılar, ses getirecek bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Kulübün 'uçak saatleri' paylaşımındaki 'Prag' ayrıntısının hangi futbolcuyla bağlantılı olduğu ortaya çıktı.

Transferde gaza basan Galatasaray, Wilfred Zaha'dan sonra Mauro Icardi​ ile de anlaşmaya vardı. Yönetim, yeni bir transfer bombasını daha patlatmaya hazırlanıyor.

Şampiyonlar Ligi​ 2. ön eleme turunda Litvanya'nın Zalgiris Vilnius takımı ile yarın karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılılar transfer çalışmalarını da gizlilikle yürütüyor.

Şimdiye kadar Kaan Ayhan, Halil Dervişoğlu, Angelino ve Cedric Bakambu'ya imza attıran Galatasaray, Fenerbahçe'nin aylardır peşinde koştuğu Zaha'yı da İstanbul'a getirdi. Aslan'da geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen Mauro Icardi'nin de bu hafta İstanbul'a gelerek kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeyi imzalaması beklenirken, yeni bir isim daha gündeme geldi.

UÇAK SAATLERİNDEKİ GİZLİ AYRINTI

Galatasaray'ın Halil Dervişoğlu'nu açıklarken, Beşiktaş'a gönderme yaptığı paylaşım gündem olmuştu. Uçak saatlerinin yer aldığı o paylaşım ile ilgili ayrıntılar, yapılan diğer transferler sonrası ortaya çıkmaya başladı.

Sarı kırmızılıların yaptığı paylaşımda uçuş saatleri ve lokasyonlar yer alıyordu. Cedric Bakambu'nun Dubai'den, Zaha'nın da Londra'dan gelmesinin ardından gözler o listedeki diğer isimlere çevrilirken, Prag'dan gelecek isim de belli oldu.

Galatasaray'ın uçak saatleri paylaşımında gizli transfer ortaya çıktı.

PRAG'IN ŞİFRESİ ÇÖZÜLDÜ

Kadrosuna kattığı isimlerle Avrupa'da adından söz ettiren Galatasaray yeni bir bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılıların orta sahaya bir takviye yapacağı ve bu ismin büyük ses getireceği iddia edilirken, o futbolcunun Tomas Soucek olduğu ortaya çıktı.

A Haber'in aktardığı bilgilere göre; Galatasaray'ın Çekyalı orta sahayı West Ham United'dan bir sezonluk kiralayacağı belirtildi.

Galatasaray, West Ham United'ın orta saha oyuncusu Tomas Soucek'i transfer etmek istiyor.

35 MİLYON EURO'LUK DEV

Premier Lig ekibi yıldız oyuncu için 2020 yılında Slavia Prag'a 16 milyon euro bonservis bedeli öderken, 1,92 metre boyundaki Çekyalı oyuncunun güncel piyasa değeri 35 milyon euro. Premier Lig'de toplam 122 maça çıkan futbolcu 20 gol 5 asist ile oynadı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...