Tgrt Haber

Galatasaray'dan Dries Mertens kararı: Sözleşmesi uzatılacak

01 Mart 2023 18:21 - Güncelleme : 01 Mart 2023 19:09
Galatasaray'dan Dries Mertens kararı: Sözleşmesi uzatılacak

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Belçikalı yıldız Dries Mertens'in geleceğiyle belli oldu. Tecrübeli futbolcunun sözleşmesi bir yıl uzatılacak.

Spor Toto Süper Lig​'de şampiyonluğun güçlü adayı Galatasaray​'da yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda iç transferde hareketli saatler yaşanıyor.

Yaz transfer​ dönemi ve ocak ayında kadrosuna Mauro Icardi, Nicolo Zaniolo, Dries Mertens​, Juan Mata, Lucas Torreira ve Sergio Oliveira gibi yıldız isimleri katan Cimbom'da iç transferde hareketlilik yaşanıyor.

MERTENS'İN OPSİYONU KULLANILACAK

Ajansspor'un haberine göre; Galatasaray'ın sezon başında 1 yıl artı 1 yılı şartlara bağlı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan Dries Mertens'in mukavelesi uzayacak. 

Galatasaray'da 22 maçta süre alan, 25 karşılaşmada oynaması halinde sözleşmesindeki opsiyon geçerli olacak Mertens'e teknik heyetten güzel haber geldi. Galatasaray yönetimi, teknik heyetin olumlu raporu doğrultusunda sezon sonunu beklemeden Mertens'in artı 1 opsiyon maddelerini devreye sokmaya karar verdi.

22 MAÇTA 9 GOLE KATKI VERDİ

Kariyerinde Gent, Eedracht Aalst, AGOVV, Utrecht PSV Eindhoven, Napoli ve Galatasaray takımları bulunan 35 yaşındaki Belçikalı 10 numara sarı-kırmızılı formayla 22 maçta görev aldı ve 6 gol ile 3 asist yaptı ve 9 gole katkı sundu.

Dries Mertens, Belçika A Milli Takımı'nda 109 karşılaşmada oynadı ve 21 kez rakip fileleri havalandırdı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...