Tgrt Haber

Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap: "Biz, sizin adınıza utanıyoruz!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
29 Nisan 2023 18:45 - Güncelleme : 29 Nisan 2023 19:01
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye cevap: "Biz, sizin adınıza utanıyoruz!"

Galatasaray, Fenerbahçe Divan Kurulu'nda yapılan açıklamalara sert bir cevap vererek "Biz, sizin adınıza utanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray​, resmi internet sitesinden "Biz, sizin adınıza utanıyoruz!" başlıklı bir açıklama yayınlayarak ezeli rakibi Fenerbahçe​'ye cevap verdi.

Sarı-kırmızılıların açıklaması şu şekilde:

Hemen her gün art arda yaptığınız tutarsız açıklamaların büyük bir bölümüne, toplumsal gerginliği artırmamak adına, karşılık vermiyoruz.

Kullandığınız kutuplaştırıcı dilden, iftira dolu söylemlerinizden, yarattığınız hikayelerle yaptığınız manipülasyonlardan ve toplumu ayrıştırmaktan artık vazgeçin.

116 yıllık güzide rakibimiz, başındaki yöneticiler yüzünden, kuruluşundan bu yana düşmediği bir seviyeye indi.

Başarısızlıklarınız, şahsi hesaplarınız ve çıkarlarınız için kullandığınız nefret diliyle Türk sporunu ve insanlarımızı daha fazla germeyin.

Biz, tarihte hiç görülmemiş bu utanç dolu seviyeye inmeyeceğiz.

Sahada kalmaya ve orada kazanmaya devam edeceğiz.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1652334387554336768

YUSUF GÜNAY'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ!

TFF​ Başkan Vekili Yusuf Günay da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç​'un yaptığı açıklamalar sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Günay, "Eski bir bürokrat' unvanını taşımaktan, onur ve gurur duyuyorum" dedi.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1652340848447684610

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...