Tgrt Haber

Galatasaray'dan Ianis Hagi harekatı: 10 numara efsanesine dönüyor!

05 May 2023 21:27 - Güncelleme : 05 May 2023 21:44
Galatasaray'dan Ianis Hagi harekatı: 10 numara efsanesine dönüyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, UEFA Kupası'nı kazanan kadronun efsane 10 numarası Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi transfer etmek için girişimlere başladığı iddia edildi.

Gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda transfer​ çalışmalarını sürdüren Galatasaray​, gündemine efsane oyuncusu Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'yi aldı. Cimbom, 24 yaşındaki futbolcuyu yaz transfer döneminde kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Galatasaray, Rangers'da yaşadığı sakatlık sonrası gözden düşen ve gelecek sezon kadroda düşünülmeyen Hagi için şimdiden devreye girdi.

İskoç ekibi sakatlık sonrası beklenen performansa ulaşamayan lanis Hagi'yi bonservisi ile göndermek istediği iddia edildi.

GALATASARAY HAREKETE GEÇTİ

İskoç ekibi Rangers, 24 yaşındaki oyuncusu Ianis Hagi'yi satma kararı aldı. Bu gelişme üzerine daha önce genç 10 numara için girişimlerde bulunana ancak mutlu sona ulaşamayan Galatasaray'ın transfer için devreye girdiği iddia edildi.

İskoçya basınında yer alan habere göre; Cimbom'un lanis'den önce babası Gheorghe Hagi ile iletişime geçtiği iddia edildi. 

İSPANYOLLAR DA DEVREDE

Galatasaray, lanis Hagi'yi kadrosuna katmak için La Liga ekipleriyle yarışacak. İspanya'dan Celta Vigo ve Sevilla'nın da 24 yaşındaki orta sahayla ilgilendiği ifade edildi.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...