Tgrt Haber

Galatasaray’dan taraftarı kızdıran Mauro Icardi kararı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
31 Ekim 2023 00:15 - Güncelleme : 31 Ekim 2023 04:39
Galatasaray’dan taraftarı kızdıran Mauro Icardi kararı!

Galatasaray, Süper Lig’in 9. haftasında Beşiktaş derbisinde Rachid Ghezzal ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak Bayern Münih ve Rizespor maçlarına iğneyle çıkan Mauro Icardi ile ilgili kararını verdi. Cimbom’un teknik heyeti, Arjantinli yıldızı birçok antrenmandan muaf tutarak maçlara iğneyle çıkmasına karar verdi. Sosyal medyada bazı taraftarlar, yıldız golcünün sakatlığının daha ciddi boyutlara ulaşabileceği endişesiyle karara tepki gösterdi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Mauro Icardi’nin, RAMS Park’ta Beşiktaş​ ile oynanan derbide Rachid Ghezzal'la girdiği mücadelede yaşadığı sakatlığın etkileri sürmeye devam ediyor.

Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih​ karşılaşması ve Süper Lig’deki Çaykur Rizespor​ maçlarına iğneyle çıkan Arjantinli yıldızın durumu teknik heyeti de zor bir karar almaya itti.

ANTRENMANLARIN ÇOĞUNA ÇIKMAYACAK

Fanatik’te yer alan habere göre Bayern Münih ve Çaykur Rizespor maçlarında iğneyle saha çıkan Mauro Icardi​, milli araya kadar aynı şekilde kadrodaki yerini devam edecek. Yıldız futbolcudan bu süreçte antrenmanların bir çoğuna katılması da beklenmeyecek.

TAM İYİLEŞMEDEN 3 MAÇA ÇIKACAK

Galatasaray’ın bu kararı uygulaması halinde Mauro Icardi, milli araya kadar 3 Kasım’da Kasımpaşa; 8 Kasım’da Bayern Münih deplasmanı ve 11 Kasım’da Hatayspor maçlarında iğne yardımıyla sahada olacak.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan uzun lig ve Şampiyonlar Ligi maratonunda teknik heyetin Icardi'yi riske ettiğini düşünen bazı taraftarlar, sosyal medyada tepki gösterdi. Lig ve Şampiyonlar Ligi'nin 3 maçtan daha uzun bir süreç olduğunu belirten sarı-kırmızılı taraftarlar, Arjantinli yıldıza sezon boyu ihtiyaçları olduğunu ve riske edilmemesi gerektiğini savundu.

MAURO ICARDI’NİN İSTATİSTİKLERİ

Galatasaray formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 17 maça çıkan Mauro Icardi; 15 gol ve 3 asistlik performansıyla 18 gole doğrudan katkı sağlayarak sarı-kırmızılı takımın topladığı puanlarda en skorer isim oldu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...