Tgrt Haber

Galatasaray'dan Trabzonsporluları kızdıracak transfer harekatı! Yusuf Yazıcı için görüşmeler başladı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
12 Eylül 2023 12:00 - Güncelleme : 12 Eylül 2023 12:05
Galatasaray'dan Trabzonsporluları kızdıracak transfer harekatı! Yusuf Yazıcı için görüşmeler başladı

Transfer döneminin bitmesine 3 gün kala orta sahaya yerli takviye çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündeme gelen son isim Yusuf Yazıcı oldu. Sarı kırmızılılar, milli futbolcunun transferi için kulübü Lille ile görüşmelere başladı.

Transferde yıldız isimleri kadrosuna katan Galatasaray​, bir bomba daha patlatmaya hazırlanıyor. Yerli rotasyonunu güçlendirmek isteyen sarı kırmızılılar, Fransa'nın Lille​ takımında forma giyen milli futbolcu Yusuf Yazıcı​'ya kancayı taktı.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Cimbom, 26 yaşındaki 10 numara için Lille'in nabzını yokladı. Fransız kulübünün verdiği ilk sinyal olumlu oldu. Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı da Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek olan Aslan'a sıcak bakıyor.

TRANSFERDE TRABZONSPOR​ ŞARTI

Galatasaray'ın, Lille ile Yusuf Yazıcı konusunda anlaşması halinde transfer​ için Trabzonspor'dan da onay alması gerekecek. Trabzonspor ile Lille arasında yapılan anlaşma kapsamında, Fransız ekibi milli futbolcuyu Türkiye'den bir takıma satarsa, bordo mavili ekibin 20 milyon Euro'luk tazminat hakkı doğacak.

GALATASARAY UZLAŞMA YOLU ARAYACAK

Trabzonspor'a 20 milyon Euro tazminat ödemek istemeyen Galatasaray'ın, Lille ile anlaşması halinde bordo mavili ekibin kapısını çalarak uzlaşmaya çalışacağı belirtiliyor.

Geçen sezonu Trabzonspor'da kiralık olarak geçiren Yusuf Yazıcı'nın Fransız kulübüyle olan sözleşmesi 1 yıl sonra sona erecek. Başarılı futbolcu, istemesi halinde herhangi bir Türk takımına transfer olabilecek ve Lille'nin herhangi bir tazminat yükümlülüğü olmayacak.

Yusuf Yazıcı, Lille kariyerinde şu ana dek 99 maçta 18 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa akman 14 Eylül 2023 04:04

Ne yazıkki Yusuf yazıcı futbola tekrar dönmesi gerekiyor yoksa önümüzdeki birkaç yıl da erken jübile gelebilir

Sonraki Haber Yükleniyor...