Tgrt Haber

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a zamlı yeni sözleşme

17 Eylül 2024 10:32 - Güncelleme : 17 Eylül 2024 10:39
Galatasaray'dan Victor Nelsson'a zamlı yeni sözleşme

Transfer döneminin sona ermesinin ardından Galatasaray'da iç transfer hareketliliği de başladı. Barış Alper Yılmaz'a zam yapan yönetim, Victor Nelsson ile de masaya oturma kararı aldı. Danimarkalı savunmacıyla zamlı yeni sözleşme yapılacak. İşte detaylar...

Transfer​ döneminin kapanmasıyla iç transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray​ ilk hamlesini Barış Alper Yılmaz​'a yaptı. İngiltere'den gelen 25 milyon Euro'luk teklife rağmen satılmayan milli oyuncunun ücreti 2 milyon Euro'ya çıkartıldı

NELSSON'A ZAMLI YENİ SÖZLEŞME

Yönetim, ikinci imzayı Victor Nelsson​'a attırma kararı aldı.

Danimarkalı stoperin 2 yıl kalan sözleşmesi 2028'e kadar uzatılacak ve 1.1 milyon Euro olan garanti ücreti 2 milyon Euro seviyesine çekilecek.

Galatasaray'dan Victor Nelsson'a zamlı yeni sözleşme - 1. Resim


AVRUPA'DAN TEKLİFLER ALMIŞTI

Davinson Sanchez ve Abdülkerim Bardakcı ile forma rekabeti yaşayan Victor Nelsson için de transfer döneminde Avrupa'dan kiralama teklifi gelmiş ancak reddedilmişti.

GALATASARAY'DA 3 KUPA KAZANDI

Galatasaray'da 4. sezonuna giren 25 yaşındaki Victor Nelsson'un güncel piyasa değeri 17 milyon euro civarında gösteriliyor.

Danimarkalı savunmacı bu sezon sarı-kırmızılı formayla 5 maçta forma giydi.

Nelsson, Galatasaray ile 2 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı.


Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Dilan17 Eylül 2024 10:52

Galatasaray bu transferlerde iyice hamleler yapıyolar bakılım güçlü bir sezon geçirecekler

Sonraki Haber Yükleniyor...