Tgrt Haber

Galatasaray'ın 5 yıldızı Münih'te vitrine çıkıyor! Scoutlar yakın takipte

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
08 Kasım 2023 16:13 - Güncelleme : 08 Kasım 2023 17:33
Galatasaray'ın 5 yıldızı Münih'te vitrine çıkıyor! Scoutlar yakın takipte

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam Alman devi Bayern Münih ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da 5 oyuncu menajerlerin takibinde olacak, Scoutlar tribünden yıldız isimleri izleyecek. İşte detaylar...

UEFA Şampiyonlar Ligi​'nde Bayern Münih​ ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Galatasaray​'da tüm gözler yıldız oyuncularda olacak.

5 İSİM SCOUTLAR'IN MARKAJINDA

Takvim'de yer alan habere göre; Galatasaray'da son 2 sezonda başarılı bir performans ortaya koyan Sacha Boey​, Lucas Torreira​, Kerem Aktürkoğlu, Victor Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı dev takımların radarında... Çok sayıda ünlü menajer ve scoutun Beyarn Münih maçında bu yıldızları yakından takip edeceği ifade edildi.

Galatasaray yönetimi ile yeni sözleşme konusunda görüşmelerini sürdüren Sacha Boey için Manchester United ve Arsenal scoutlarının tribünde olacağı ve oyuncuyla ilgili notlar alacağı belirtildi. Lucas Torreira da İtalyan takımlarının kıskancında.

Lazıo ve Fiorentina gibi takımların yetkilileri de Almanya'daki maçı yakından takip edecek.

Abdülkerim, Kerem Aktürkoğlu ve Victor Nelsson da İngiliz ve İtalyan scoutların radarında olacak.

Avrupa'nın dev kulüplerinin devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

 

 
Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...