Tgrt Haber

Galatasaray'ın 7. transferi belli oldu: Takımına veda etti, imzayı atıyor!

31 Temmuz 2023 13:20 - Güncelleme : 31 Temmuz 2023 13:32
Galatasaray'ın 7. transferi belli oldu: Takımına veda etti, imzayı atıyor!

Galatasaray transfer haberleri: Yeni sezon kadro planlaması doğrultusunda transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray, pazar günü kadrosuna kattığı 6 oyuncu ve Nicolo Zaniolo için taraftarının önünde imza töreni düzenlemişti. Cimbom, bir transferi daha bitirme noktasına getirdi. Sarı-kırmızılıların prensip anlaşmasına vardığı Günay Güvenç, Gaziantep FK'ya veda etti. İşte detaylar...

Galatasaray​, yeni sezon transferlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray ile prensip anlaşmasına varan Günay Güvenç, Gaziantep FK​'daki takım arkadaşlarıyla vedalaşarak kamptan ayrıldı.

Galatasaray'ın 7. transferi belli oldu: Takımına veda etti, imzayı atıyor!

BONSERVİSİ BELLİ OLDU

Sarı-kırmızılı kulüp, 32 yaşındaki tecrübeli kaleci​ için Gaziantep FK'ya 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Galatasaray transfer​ döneminde şimdiye kadar; Kaan Ayhan, Angelino, Halil Dervişoğlu, Cedric Bakambu, Wilfried Zaha ve Mauro Icardi ile sözleşme imzalamıştı.

31 MAÇTA 40 GOL YEDİ

Geride kalan sezonda Gaziantep FK ve Kasımpaşa formaları giyen Günay, 31 maçta görev aldı ve 40 gol yedi.

7 maçta kalesini gole kapatan deneyimli file bekçisi, yüzde 75'lik oran ile ligin kurtarış yüzdesi en yüksek 7 kalecisi arasında yer aldı. (Sehic, Muslera, Mert Günok, Ertaç Özbir, Volkan Babacan, Gökhan Akkan)

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...