Tgrt Haber

Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine Alman ekibi tepki gösterdi!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: tgrthaber.com
06 Ağustos 2024 16:41 - Güncelleme : 06 Ağustos 2024 16:48
Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine Alman ekibi tepki gösterdi!

Galatasaray'ın Derrick Köhn'ü transfer ettiği Hannover 96 kulübü, sarı-kırmızılıların Gabriel Sara'yı rekor bir bonservis bedeliyle kadrosuna katmasına tepki gösterdi. İşte detaylar...

Galatasaray​, İngiliz ekibi Norwich City​'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Gabriel Sara​'yı 18 milyon Euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattı. Sarı-kırmızılıların rekor bedelle yaptığı bu transfere Almanya'dan tepki geldi.

HANNOVER'DEN GABRİEL SARA TRANSFERİNE TEPKİ!

Alman Bild Gazetesi'nde yer alan habere göre; Derrick Köhn transferi için sarı-kırmızılı kulüpten alacağı bulunan Almanya 2. Lig takımı Hannover 96, Gabriel Sara transferine ödenen ücrete tepki gösterdi.

Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine Alman ekibi tepki gösterdi! - 1. Resim

GALATASARAY ÖDEMEYİ ERTELEMEK İSTEDİ

Galatasaray'ın Köhn'ün transferinden kaynaklanan ödemenin tarihini ertelemeyi veya yeni bir anlaşma yapmayı önerdiği ancak Alman kulübünü bunu reddettiği iddia edildi.

"BUNA SON VERİLMELİ!"

Hannover Sportif Direktörü Marcus Mann, Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine yönelik Alman gazetesinde yer alan açıklamasında "Böyle bir şeyin nasıl olduğunu merak ediyoruz. Buna son verilmeli!" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Gabriel Sara transferine Alman ekibi tepki gösterdi! - 2. Resim

TRANSFER YASAĞI GELEBİLİR!

Bild'de yer alan haberde, Hannover'in FIFA'ya başvurduğu ve FIFA'nın yakında Galatasaray'a borcunu ödemesi için bir tarih bildireceğini yine ödenmemesi durumunda da sarı-kırmızılılara transfer yasağı gelebileceği öne sürüldü.

3.3 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Sarı-kırmızılı kulüp, geçtiğimiz şubat ayında kadrosuna kattığı Derrick Köhn'ü 3 milyon 350 bin Euro bonservis bedeli ve 300 bin Euro şartla bağlı bonus karşılığında transfer etmişti.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...