Tgrt Haber

Galatasaray'ın hakem açıklamasına Fenerbahçe 'dua ve himmet' ile cevap verdi

11 Şubat 2024 23:01 - Güncelleme : 11 Şubat 2024 23:08
Galatasaray'ın hakem açıklamasına Fenerbahçe 'dua ve himmet' ile cevap verdi

Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor'un beraberliği sonrası Galatasaray ve Fenerbahçe sosyal medyada birbirine girdi. Galatasaray'ın sert açıklamasına Fenerbahçe 'dua ve himmet' ile cevap verdi.

Trendyol Süper Lig​'in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe​ ile Corendon Alanyaspor​ karşı karşıya geldi. Mücadele, 2-2'lik beraberlik ile tamamlandı. Beraberlik sonrası ezeli rakipler Galatasaray​ ve Fenerbahçe sosyal medyada kapıştı.

GALATASARAY: HAK EDEN KAZANACAK!

Galatasaray, Fenerbahçe'nin beraberliği sonrası yaptığı açıklamada, "Kırmızı kartlara kör bir hakem, komik bir penaltı… Skandal hakem kararlarıyla şampiyonluğu emeklilik ikramiyesi olarak verme operasyonunuz gerçekleşmeyecek, baskıya boyun eğenlere rağmen hak eden kazanacak!" ifadelerine yer verdi.

Galatasaray'ın sert açıklaması sonrası Fenerbahçe Spor Kulübü resmi hesabından cevap geldi.

Galatasaray'ın hakem açıklamasına Fenerbahçe 'dua ve himmet' ile cevap verdi - 1. Resim

Fenerbahçe'nin açıklaması şu şekilde:

"Kör hakemleri, komik penaltıları, yıllarca konuşulan skandal hakem kararlarını ve tiyatro maçları en iyi bilen; kurgu şampiyonluklarıyla futbol tarihine kazınan, dualarla himmetlerle ayağa kaldırılan kulübe notumuz;  “Kişi kendinden bilir işi…” Bu sezon saha içi saha dışı kurgularınız tutmayacak;  algı, manipülasyon ve yalanlar değil hak eden kazanacak,  FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLACAK."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...