Tgrt Haber

Galatasaray'ın istediği Doria hakkındaki flaş gerçek

07 Ağustos 2014 18:31
Galatasaray'ın istediği Doria hakkındaki flaş gerçek

Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı stoper Doria'nın tam üç aydır kulübünden ödeme alamadığı ve sözleşmesini feshetme hakkı bulunduğu ortaya çıktı.

Savunma hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray'ın, River Plate forması giyen Eder Balanta ile birlikte listesinde yer alan Botafogo'nun genç savunma oyuncusu Doria'nın, kulübünden 3 aydır maaş alamadığı ortaya çıktı. Brezilya basınında yer alan habere göre; 3 aydır maaş alamayan Doria'nın, Botafogo'daki sözleşmesini feshetmek hakkı bulunuyor. Genç oyuncuyla temasa geçen bazı kişilerin Botafogo'ya dava açması konusunda Doria'nin aklını çelmeye çalıştığı ifade edildi. İki Avrupa Kulübü'nün Doria'nın durumunu takip ettiği, bunlardan bir tanesinin Atletico Madrid, diğerini de Galatasaray olduğu vurgulandı. Doria'nın menajeri Jolden Vergette ise genç oyuncuyla aralarında bir problem bulunmadığını ancak bazı kötü niyetli kişilerin Doria'nın aklını çelmeye çalıştığını ifade etti. Doria'nın menajeri, "Doria ile olan ilişkimizde bir prpblem yok. Bazı kötü niyetli insanlar aramıza nifak sokmaya çalıştı.  Doria yaptığım her şeyi ve onun için oluşturduğum fırsatları biliyor" dedi. Bu sene bir Avrupa kulübünün, Botafogo aleyhine dava açılarak maaşlarının tahsil edilmesi ve sözleşmesini fesih etmesi ve için Doria'nın menajeri ile temsa geçtiği belirtildi. Bu fikrin, Doria'nın menajeri Jolden Vergette tarafından reddedildiği kaydedildi. Doria'nın son olarak Rusya Ligi ekipleri Zenit ve Lokomotiv Moskova'ya gitmeti reddettiği ifade edildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...