Tgrt Haber

Galatasaray'ın Ljubljana maçı kamp kadrosu açıklandı: Yeni transfer yok!

07 Ağustos 2023 13:35 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 15:17
Galatasaray'ın Ljubljana maçı kamp kadrosu açıklandı: Yeni transfer yok!

UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında deplasmanda Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak olan Galatasaray'da kamp kadrosu açıklandı. Mauro Icardi kadroya dahil edilirken yeni transfer Wilfried Zaha kadroda yer almadı.

Galatasaray​, UEFA Şampiyonlar Ligi​ 2. Eleme Turu rövanşında konuk ettiği Litvanya temsilcisi Zalgiris'i 1-0 yenerek tur atlamıştı. Galatasaray, 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana​ ile eşleşti.

İlk maça deplasmanda çıkacak Galatasaray, rövanşta rakibini İstanbul'da ağırlayacak. Olimpija Ljubljana-Galatasaray maçı 8 Ağustos Salı günü oynanacak.

GALATASARAY, SLOVENYA'YA GİTTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu ilk maçında Galatasaray, yarın Olimpija Ljubljana’nın konuğu olacak. Sarı-kırmızılılar, bu mücadele için bugün öğlen saatlerinde İstanbul Havalimanı’ndan kalkan uçakla Slovenya’ya hareket etti.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk​ ve bir futbolcu, Ljubljana maçı öncesi Stozice Stadı’nda TSİ 20.30’da basın toplantısı gerçekleştirecek. Sarı-kırmızılıların TSİ 21.00’de yağacağı antrenmanın da ilk 15 dakikası basına açık olacak.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1688497442373713920

KAMP KADROSU BELLİ OLDU: ZAHA VE ZANİOLO YOK!

Mauro Icardi ve Günay Güvenç kadroda yer alırken, sakatlığı bulunan Nicolo Zaniolo ve riske edilmek istenmeyen Wilfried Zaha kadroda yer almadı.

Yeni transfer Kerem Demirbay​ ile birlikte Olimpiu Morutan ve Yusuf Demir de UEFA listesine bildirilmemişti.

Sarı-kırmızılıların Olimpija Ljubljana mücadelesi kamp kadrosu şu şekilde:

Fernando Muslera, Jankat Yılmaz, Berk Balaban, Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Kazımcan Karataş, Sacha Boey, Fredrik Midtsjö, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Caner Doğan, Hamza Akman, Cedric Bakambu.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1688494412626546688

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...