Tgrt Haber

Galatasaray'ın Alassane Ndao teklifi kabul edildi! Son dakika transfer haberleri

15 Temmuz 2021 14:49
Galatasaray'ın Alassane Ndao teklifi kabul edildi! Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezonu Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı PSV Eindhoven maçıyla açacak olan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sağ kanada takviye yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılıların gündemindeki isimse Fatih Karagümrük'ten Alassane Ndao...

Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşılaşacak olan Galatasaray'da transfer çalışmalarına hız verildi. Sarı-kırmızılılarda sağ kanat takviyesi öncelikli hedef...

Cimbom, sağ kanadını güçlendirmek için Süper Lig'i bilen bir ismi kadrosuna katmak istiyor. Sabah'ta yer alan habere göre sarı-kırmızılılar, 24 yaşındaki Alassane Ndao ve kulübü Fatih Karagümrük'le transfer için anlaştı.

Geçen sezon kırmızı-siyahlılarda başarılı bir performans sergileyen Senegalli oyuncuya geleceğe yatırım gözüyle bakan Aslan, Karagümrük'e Sekidika ve Jimmy Durmaz'ın yanı sıra 1 milyon euro teklif etti ve olumlu dönüş aldı. 2020-21'de 38 karşımaşmaya çıkan ve 11 gol, 9 asist ile skora katkı veren Ndao ile resmi imzaların yakın zamanda atılması bekleniyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...