Tgrt Haber

Galatasaray'ın rakibi soruldu, Guardiola gülerek dalga geçti

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2023 13:14 - Güncelleme : 20 Eylül 2023 14:45
Galatasaray'ın rakibi soruldu, Guardiola gülerek dalga geçti

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Manchester United ile ilgili soruya gülerek cevap vermesi gündem oldu.

Manchester City​'nin tecrübeli Teknik Direktörü Pep Guardiola​'nın Manchester United​ için verdiği cevap gündemden düşmek bilmedi. Guardiola, bir gazetecinin "Manchester United?" sorusuna gülerek karşılık verdi.

"ER YA DA GEÇ DOĞRU RİTMİ BULACAKLAR"

Daha sonra ise "Sezona planladıkları gibi başlamadılar. Aynı şey Chelsea​ için de geçerli" diyen Guardiola, "Hem United hem de Chelsea er ya da geç doğru ritmi bulacak' diye cevap verdi.

Sezona iyi başlayamayan Manchester United, Galatasaray​, Bayern Münih ve Kopenhag ile aynı grupta yer alıyor.

GALATASARAY - KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Öte yandan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A grubunda ilk maçını bugün oynayacak. Galatasaray- Kopenhag mücadelesi 20 Eylül Salı günü RAMS Park'ta oynanacak, maç saat 19.45'te başlayacak. Müsabaka, EXXEN platformundan canlı olarak yayımlanacak.

Karşılaşmayı Bulgaristan Futbol Federasyonundan hakem Georgi Kabakov yönetecek. Kabakov'un yardımcılıklarını Martin Margaritov ile Diyan Valkov yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Georgi Ginchev olacak.

ASLAN YENİLMİYOR

Galatasaray, çıktığı son 16 resmi müsabakada mağlubiyet yüzü görmedi. Son yenilgisini geçen sezonun 32. haftasındaki derbide Beşiktaş karşısında yaşayan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 6 lig mücadelesini (Biri Hatayspor'a karşı 3-0 hükmen) kazandı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...