Tgrt Haber

Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e dönüyor: Ezeli rakipler devrede!

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
15 Kasım 2023 14:04 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 16:39
Rıdvan Yılmaz, Süper Lig'e dönüyor: Ezeli rakipler devrede!

Beşiktaş'tan 4 milyon Euro bedelle Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz, İskoçya'da aradığını bulamadı. Süper Lig'e dönmesi gündeme gelen genç yıldıza, sol bek pozisyonunda sıkıntı yaşayan Galatasaray ve eski takımı Beşiktaş talip oldu. İşte detaylar...

Gösterdiği etkili performansla milli takıma kadar yükselen Temmuz 2022'de Beşiktaş​'tan 4 milyon Euro bonservisle Rangers​'a transfer olan Rıdvan Yılmaz​, İskoç ekibinde bir türlü 11 oyuncusu olmayı başaramadı.

Büyük umutlarla imza attığı Rangers​'ta yaşadığı sakatlıklar ve adaptasyon süreci nedeniyle henüz vazgeçilemeyen isim olamayan milli oyuncunun yeni adresinin yeniden Süper Lig​ olabileceği ifade edildi.

ASLAN TEKLİF YAPACAK

Galatasaray​, güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan ve İskoç deviyle 2027 yılına kadar sözleşmesi devam eden Rıdvan Yılmaz'ın transferi için Rangers​'a teklif yapmaya hazırlanıyor.

Sarı-kırmızılılar olası transfer için İskoç ekibine çeşitli formüller sunacak.

GALATASARAY​'A SICAK BAKIYOR

Fanatik'in haberine göre;  Sakatlığını tamamen atlatarak gözünü A Milli Takım'a çeviren Rıdvan Yılmaz, daha rahat forma şansı bulabileceği Galatasaray​'a transfer olmaya sıcak bakıyor.

Sarı-kırmızılı ekip 22 yaşındaki futbolcuyu satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamak isityor.Galatasaray​ ile Rangers​ arasındaki görüşmelerin bu hafta başlayacağı ifade edildi.

RANGERS​ 2 MİLYON EURO İSTİYOR!

İskoç ekibinin Rıdvan için 2 milyon Euro civarında bir bonservis beklentisi içinde olduğu iddia ediliyor. Rangers​, Rıdvan Yılmaz​'ın Galatasaray​ ile anlaşması durumunda transfere izin verecek.

BEŞİKTAŞ​'TA  DEVREYE GİREBİLİR

Bonservis bedelinin bu kadar düşük olmasının ardından Beşiktaş​ yetkililerinin de devreye girdiği ve nabız yoklamaya başladığı da öne sürüldü.

RIDVAN YILMAZ​ KİMDİR?

Kariyerine Beşiktaş​'ın alt yapısında başlayan Rıdvan Yılmaz​, Beşiktaş​ formasını İlk kez 2019 senesinde Rizespor karşısında oyuna sonradan dahil olarak giymişti. 2019-20 sezonunda Beşiktaş​'ın değişilmez oyuncularından biri olan Rıdvan Yılmaz​, sergilediği başarılı performans sonucu Temmuz 2022'de İskoç ekibi Rangers​'ın yolunu tutmuştu.

Rangers​ formasını 23. giyen Rıdvan Yılmaz​, İskoç ekibine 1 gol, 4 asistlik katkı sağlamayı başardı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...