Tgrt Haber

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den taraftarlara mesaj

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Şubat 2024 09:41 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 10:08
Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den taraftarlara mesaj

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier, sarı kırmızılı formayı sırtına geçirdi. Galatasaray'da oynamanın kendisi için büyük gurur olduğunu söyleyen Fildişili oyuncu, taraftarlara da mesaj yolladı.

Sacha Boey'i 30 milyon Euro bonservis bedeliyle Bayern Münih'e satan Galatasaray, sağ bekteki boşluğu Nottingham Forest'tan Serge Aurier ile doldurdu. Sarı kırmızılılar, 100 bin Euro karşılığında Fildişili futbolcuyu renklerine bağladı.

Afrika Uluslar Kupası'nda finale çıkıp kupayı kazanan Fildişi Sahili'nin kaptanı Aurier, yeni takımının formasını giydi. Taraftarlara mesaj gönderen 31 yaşındaki futbolcu, onlarla bir araya gelmek için sabırsızlandığını ifade etti.

"BURADA OYNAMAK BÜYÜK GURUR"

Kulüp televizyonuna açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, "Benim için burada oynamak büyük bir gurur. Afrika Uluslar Kupası devam ederken taraftarlardan sosyal medyada çok mesaj aldım. Galatasaray taraftarıyla bir araya gelmek için sabırsızlanıyorum. Çok köklü bir kulübe geldim, çok büyük bir taraftarı var. Daha önce burada oynamış olan Fildişili arkadaşlarım var ve onlarla sohbet ettim. Benim için çok büyük bir gurur burada oynamak" diye konuştu.

Galatasaray'ın yeni transferi Serge Aurier'den taraftarlara mesaj - 1. Resim

Ülkesi Fildişi Sahili ile Afrika Uluslar Kupası'nı kazanmasının kendisini çok mutlu ettiğini kaydeden Aurier, "Bu turnuvayı ve kupayı kazanmış olmaktan dolayı ve bir kaptan olarak seyircimiz önünde bu anı yaşamaktan çok mutluyum. Böyle tarihi bir kulübe geldiğim için çok mutluyum" dedi.

Galatasaray Kulübü ayrıca Aurier'in, sarı-kırmızılı formayı giyerek resmi sözleşmeyi imzaladığı fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...