Tgrt Haber

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi mucize çocuk Kadir'in isteğine kayıtsız kalmadı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2023 21:13 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 21:24
Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi mucize çocuk Kadir'in isteğine kayıtsız kalmadı

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldız golcüsü Mauro Icardi, enkazdan çıkmayı başaran Kadir için sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Depremde enkaz altında kalan ve 87 saat sonra kurtarılan Kadir, herkesin umudu olurken hastaneden yapılan paylaşımla da yürekli ısıttı. 

Galatasaray taraftarı olan Kadir, yıldız golcü Mauro Icardi'den imzalı forma isteğini doktoruna iletti. Dokturunun sosyal medyada yaptığı paylaşım taraftarların devreye girmesiyle kısa sürede yayıldı ve Icardi'ye ulaştı.

"FORMAMI HEDİYE EDİP SANA KOCAMAN SARILABİLİRİM"

Arjantinli golcü, bu isteğe kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Kadir'i mutlu edecek haberi verdi. Icardi, Instagram paylaşımında; "Küçük Kadir umarım yakında görüşürüz böylece formanı sana hediye edebilirim ve sana kocaman sarılabilirim." yazdı.

Icardi'nin bu güzel hareketi Galatasaray taraftarlarını bir hayli mutlu etti.

Galatasaray'ın sponsoru Tunç Holding Başkanı Dinçer Azaphan da, genç taraftar için localarından bir koltuk hediye etmeyi teklif etti.

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi mucize çocuk Kadir'in isteğine kayıtsız kalmadı

ICARDİ'DEN KADİR'E İMZALI FORMA

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Icardi, Adıyaman'da 87 saat sonra enkaz altından kurtulan Kadir için formasını imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüp sosyal medya üzerinden Icardi'nin imzaladığı formanın videosunu paylaşarak, "87 saat süren yaşam mücadelesinin ardından enkaz altından kurtarılan Kadir’in ilk isteği, Mauro Icardi’nin imzalı forması olmuştu. Bu imza senin için Kadir" notunu düştü.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1624103001529909249

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...