Tgrt Haber

Galatasaray'ın yıldızından taraftarları üzen çıkış: Yedek kalırsam ayrılırım

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Sabah Gazetesi
17 Haziran 2023 11:52 - Güncelleme : 17 Haziran 2023 11:52
Galatasaray'ın yıldızından taraftarları üzen çıkış: Yedek kalırsam ayrılırım

Şampiyonluk kupasını kaldıran Galatasaray'ın 31 yaşındaki Portekizli futbolcusu Sergio Oliveira, gelecek sezon yedek kalması durumda takımda ayrılacağı mesajını verdi.

Şampiyonlukta büyük katkı sağlayan ancak final haftalarında performansında ciddi düşüş yaşayan Sergio Oliveira​'nın Galatasaray​'daki geleceği net değil. Mertens​'in yerine 10 numara arayan yönetim, Portekizli​ 8 numaranın durumuna da yapılacak transferlere bağlı olarak karar verecek.

"YEDEK KALIRSAM GİDERİM"

Sabah Gazetesi'nde yer alan habede, 31 yaşındaki futbolcu ise bu belirsizlikten rahatsız. Yakın çevresine "Yedek kalırsam ayrılmayı düşünürüm'' diyen tecrübeli oyuncu, takımın bankosu olmak istiyor.

Kariyeri boyunca ilk 11 oyuncusu olmaya çalışan, Porto'da yedek kaldığı dönemlerde Nantes, PAOK ve Roma'ya kiralık giden Oliveira, geçen yaz G.Saray'a 4 yıllık imza atmıştı.

VAZGEÇİLMEZ OLMAK İSTİYOR

2 milyon 750 bin Euro kazanan başarılı orta saha, takım arkadaşı Torreira gibi vazgeçilmez görülmek istiyor.

Kaynak: Sabah Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...