Tgrt Haber

Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım: Mauro Icardi'nin geliş tarihi belli oldu!

24 Temmuz 2023 13:38 - Güncelleme : 24 Temmuz 2023 13:57
Galatasaraylıları heyecanlandıran paylaşım: Mauro Icardi'nin geliş tarihi belli oldu!

Galatasaray'ın bu sefer bonservisi ile yeniden kadrosuna katmak üzere olduğu Mauro Icardi cephesinden flaş bir paylaşım geldi. Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino'nun gönderisi Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı. Arjantinli golcünün İstanbul'a geliş tarihi de belli oldu. İşte detaylar...

Sürpriz Zaha transferiyle taraftarlarını mutlu eden Galatasaray​ şimdi de Mauro Icardi​ ile coşkuyu daha da katlamak ve sezonu heyecan zirvede girmek istiyor.

Arjantinli yıldızı bu kez bonservisiyle kadrosuna katmaya hazırlanan Galatasaray'da taraftarları heyecanlandıran bir gelişme yaşandı.

MENAJERİNDEN İSTANBUL​ PAYLAŞIMI

Mauro Icardi'nin menajeri Elio Pino, sosyal medya hesabından İstanbul paylaşımı yaptı. Havalimanında çektiği görüntüyü paylaşan Icardi'nin temsilcisi, sarı-kırmızılı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.

Sarı-kırmızılılar, Arjantinli yıldız ile 3 yıllık mukavele yapacak.

İSTANBUL'A GELİŞ TARİHİ BELLİ OLDU!

Geçen sezon muhteşem bir performansa imza atan Mauro Icardi'nin geleceği tarih büyük merak konusuydu.

Fanatik'in haberine göre; Icardi'ye yakın kaynaklar sözleşme imzalanmasının ardından oyuncunun geleceği tarihle ilgili net konuştu. Avukat Elio Pino Icardi'nin bu hafta sonuna kadar İstanbul'a geleceğini belirtti.

ICARDİ İÇİN ÖZEL HAZIRLIK

Galatasaray yönetimi Icardi'nin ikinci gelişi için tarihi bir hazırlık yapıyor.

Havalimanına özel uçakla gelecek olan Arjantinli ve ailesini binlerce Galatasaray taraftarı karşılayacak.

Oyuncunun geleceği konusundaki en net tarih ise 30 Temmuz Pazar olarak planlanıyor. Sarı-kırmızılı yönetim tatil gününde Icardi ve taraftarı bir kez daha buluşturmayı düşünüyor.

Geride bıraktığımız sezonda Süper Lig'de 24 maça çıkan Mauro Icardi 22 gol, 7 asistlik performansıyla şampiyonluğun başrollerinden olmuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...