Tgrt Haber

Galler - Türkiye maçının hakemi Norveçli Rohit Saggi oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
03 Eylül 2024 13:34 - Güncelleme : 03 Eylül 2024 14:17
Galler - Türkiye maçının hakemi Norveçli Rohit Saggi oldu

A Milli Futbol Takımımızın deplasmanda Galler ile oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi düdük çalacak.

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup maçında 6 Eylül Cuma günü Galler​ ile mücadele edecek.

Galler'in başkenti Cardiff'te bulunan Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak ve TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı Norveç Futbol Federasyonu'ndan Rohit Saggi yönetecek.

Saggi'nin yardımcılıklarını Morten Jensen ve Anders Olav Dale yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Sigurd Kringstad olacak.

HEDEF İLK KEZ UEFA A LİGİ'NE YÜKSELMEK​​​​​​​

A Milli Futbol Takımımımız, Galler maçıyla birlikte UEFA Uluslar Ligi​'nde 4. kez boy gösterecek. Uluslar Ligi'nde iki kez B Ligi ve bir kez de C Ligi'nde mücadele eden ay-yıldızlılar, üçüncü kez mücadele edeceği B Ligi'ni zirvede tamamlaması halinde ilk kez A Ligi'ne yükselecek.

A Milli Futbol Takımının grubundaki diğer rakipleri ise  İzlanda ve Karadağ.

Uluslar Ligi'nde üç sezonda toplam 16 maç oynayan ay-yıldızlı ekip 6 galibiyet, 6 yenilgi ve 4 beraberlik yaşadı. Bu maçlarda 28 gol atan Türkiye, kalesinde ise 20 gol gördü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...