Tgrt Haber

Gaziantep BB Nurullah Sağlam ile anlaştı

07 Haziran 2014 18:15
Gaziantep BB Nurullah Sağlam ile anlaştı

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan PTT 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, teknik direktör Nurullah Sağlam ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübün onursal başkanı olan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Divan Otel'de düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, "Takımın başına da en iyi teknik direktörü getirmemiz gerekiyordu. Bu yüzden de Nurullah Sağlam ile beraberiz. Hocamızla konuştuğumuz zaman maddi ilişkileri bir kenara bırakıp, memleket sevdası olarak görüşmelerimizi sürdürdük. Hiç bir başarı tesadüf değil. Her adımımızı ilmek ilmek işledik. Gaziantep iddialı olanların kentidir. Bu yüzden biz de PTT 1. Lig'de birinci olmaya gidiyoruz. Çok kısa sürede bu başarımızı göstereceğiz" dedi. Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir de bir basın mensubunun transfer bütçesiyle ilgili sorusuna, "Yeterli bir bütçe oluşturduğumuzu düşünüyorum. Bunu rakamlarla ifade etmek doğru olmaz ama şunu bilin PTT 1. Lig'de mücadele edecek, hedefe koşabilecek bir takımın oluşturulması için gerekli alt yapıyı oluşturduk. Finansal olarak da rahat bir durumdayız" diye yanıt verdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...