Tgrt Haber

Son dakika! Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal istifa etti

10 Ocak 2023 11:32 - Güncelleme : 10 Ocak 2023 13:22
Son dakika! Gaziantep FK Başkanı Cevdet Akınal istifa etti

Son dakika haberi: Süper Lig'de zor günler geçiren Gaziantep Futbol Kulübü'nde yaklaşık bir ay önce tekrar göreve seçilen Başkan Cevdet Akınal, görevinden istifa etti. Gaziantep, son 13 maçta sadece 1 galibiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig'de zor günler geçiren ve 13 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Gaziantep Futbol Kulübü'nde yaklaşık bir ay önce tekrar göreve seçilen Başkan Cevdet Akınal ve yönetim kurulu istifa​ etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Göreve geldiğimiz 2021/2022 sezonundan bu yana kamuoyuna yansıyan ve yansımayan çeşitli zorluklar içerisinde takımımızı bugüne kadar getirdik. Gaziantep Futbol Kulübü’nün başarısı için elimizi taşın altına koyduk, şahsi düşünce içerisinde olmadık, olamazdık da. İyi niyet ve özveri anlayışı ile bir noktaya kadar gelebildik" ifadelerine yer verildi. Açıklamanın devamında, "Gaziantep’in beklentilerini karşılayacak ve renkleriyle şanlı Antep Savunmasını sembolize eden kırmızı siyahlı formaya katkı sunmak isteyecek Gaziantep sevdalılarının yolunu açmak amacıyla bugün itibarıyla görevimizden ayrıldığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1612727723650080769

7 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET

Son maçında İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Gaziantep FK'nin galibiyet özlemi 7 maça çıkarken bu sezon oynadığı 17 karşılaşmada 4 beraberlik, 7 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 19 puan topladı ve 11. sırada yer aldı. 

SIRADAKİ RAKİP FENERBAHÇE

Gaziantep FK, Süper Lig'in 19. hafta mücadelesinde 15 Ocak Pazar günü saat 19.00'da ligde ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'yi sahasında konuk edecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...