Tgrt Haber

Gaziantepspor Süper Lig'e geri dönüyor!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
17 Haziran 2024 22:59 - Güncelleme : 17 Haziran 2024 23:11
Gaziantepspor Süper Lig'e geri dönüyor!

Gaziantepspor’da 6 yıldan fazla bir süredir devam eden isim ve arma hakkı mücadelesinde çok önemli bir adım atıldı. Gaziantep FK Gaziantepspor ismini Adana 2. İcra Dairesi’nden satın aldı. Bu önemli adımla birlikte Gaziantepspor'u tekrar Süper Lig'de görmemiz an meselesi.

Gaziantep FK​ adını Gaziantepspor'a mı çeviriyor?

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, Adana​ 2. Genel İcra Dairesi’inden Gaziantepspor isim hakkını satın aldı. Yılmaz prosedürleri yerine getirerek Gaziantep FK ismini Gaziantepspor yapacaklarını söyledi.

"GAZİANTEP FK'YI GAZİANTEPSPOR OLARAK DEĞİŞTİRECEĞİZ"

Başkan Memik Yılmaz, “Gaziantepspor adının icradan satış süreci resmen bitti. Gaziantepspor adını Gaziantep FK olarak biz aldık. Bundan sonraki süreçte, isim hakkı bizde olduğu için ilk olarak marka kullanım hakkı için başvuru yapacağız. Ardından da, gerekli prosedürleri tamamlayarak uygun bir dönemde Gaziantep FK’nın adını Gaziantepspor olarak değiştireceğiz. Gaziantep’e hayırlı olsun” dedi.

Gaziantepspor son olarak 2016-17 Süper Lig​'de yer almıştı.

Kaynak: tgrthaber.com.tr
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...