Tgrt Haber

Gedson Fernandes’ten öz eleştiri: Sorumluluk hepimizin

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
27 Ekim 2023 00:19 - Güncelleme : 27 Ekim 2023 00:22
Gedson Fernandes’ten öz eleştiri: Sorumluluk hepimizin

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Beşiktaş’ın deplasmanda Bodo Glimt’e 3-1 kaybettiği maçın ardından Gedson Fernandes’ten öz eleştiri geldi. Portekizli yıldız, “İyi değiliz. Kötü sonuç, ne yönetimin ne takımın ne teknik heyetin tek başına sorumluluğu değil. Hep birlikte yapamıyoruz” diye konuştu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ D Grubu’nda Club Brugge ile berabere kalıp Lugano’ya sahasında kaybeden Beşiktaş; 3. maçında deplasmanda Norveç ekibi Bodo Glimt’e mağlup oldu.

Siyah-beyazlılardaki kötü gidişatın yankıları sosyal medyada sürerken; alınan kötü sonuçlara rağmen taraftarların performansını alkışladığı Gedson Fernandes’ten maç sonu öz eleştiri geldi.

“TOPARLANMAK ZORUNDAYIZ”

Beşiktaş’ın Portekizli​ yıldızı, mağlubiyetin sorumluluğunun tüm takımda olduğunu belirterek şöyle konuştu:

“Zor bir maçtan sonra konuşmak çok zor. Mağlubiyetten sonra kelimeler zor. Böyle olmamalı. Avrupa’da böyle kötü oynayıp kaybetmemeliyiz. Başımızı öne eğmeden toparlanmak zorundayız.”

“İNİŞ DEĞİL; KÖTÜ GİDİYORUZ”

“İnişler-çıkışlar futbolda hep yaşanır. Bizimkisi iniş değil; kötü gidiyoruz. Üzerine konuşmak çok zor. İyi değiliz. Yapmak zorunda olduğumuz şey belli. Çalışmaya devam etmek ve çalışarak bir şeyleri değiştirmek zorundayız.”

“HEP BİRLİKTE YAPAMIYORUZ”

Kötü gidişat ne yönetimin ne takımın ne de teknik heyetin tek başına sorumluluğu değil. Hep birlikte yapamıyoruz. Bazen çok iyi oynar 1-0 kaybeder ve eleştirilirsiniz. Çok kötü oynar, şans eseri galip gelirsiniz. Futbol sonuç odaklı. Sonuçlar hep kötü gelince eleştirilmeniz doğal oluyor. Suçlu aramak yerine çözümü bulmalıyız. Beşiktaş​ çok büyük bir camia, biz buradan kalkmasını biliriz.”

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...