Tgrt Haber

Giovanni van Bronckhorst basın toplantısında konuştu! 'Aboubakar bilmecesi'

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 22:17 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 21:56
Giovanni van Bronckhorst basın toplantısında konuştu! 'Aboubakar bilmecesi'

Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda İsviçre takımı Lugano ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma öncesi Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst sentetik saha ve transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş​, UEFA Avrupa Ligi​ play-off turunda İsviçre takımı Lugano​ ile karşı karşıya gelecek. Önemli maç öncesi Beşiktaş'ın teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst​, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Giovanni van Bronckhorst'un açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

"FENERBAHÇE MAÇINI İZLEDİK"

İki maç oynayacağız ve odaklanmış durumdayız. Sezona iyi başladık, hafta sonu iyi bir galibiyet aldık. İyi dinlendik ve Lugano maçına hazırlandık. Fenerbahçe​ ve Partizan'a karşı oynadıkları maçları izledik. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama bizim için tek hedef grup aşamasına kalmak.

Beşiktaş'ın yeni hocası Van Bronckhorst oldu - Kütahya Haber

"SENTETİK ZEMİNE ALIŞKINIM"

İlk 11'imiz son 3 maçta hemen hemen aynıydı. Ben rakibi izleyerek 11'i belirliyorum. Yedek oyuncularımız da var. Her maçın farklı bir ortamı olur. Sentetik zemin konusunda Hollanda'dan alışkınım, iyi sentetik zemini kötü normal zemine tercih ederim. Her oyuncu bu zeminde oynayabilir, rakibimiz de normalde sentetik çimde oynamıyor. Onlar için de zor olacak.

Beşiktaş'tan Aboubakar'ın transfer iddialarına ilişkin açıklama

"MEYDAN OKUMA İYİ OLABİLİR"

Aboubakar için başka bir meydan okuma daha iyi olabilir. Bir transfer olabilirse bakacağız. Muleka da aynı şekilde transfer görüşmeleri dolayısıyla kadroda yer almıyor.

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...