Tgrt Haber

Gökhan İnler resmen Beşiktaş'ta: Hem sahada hem kulübede destek verecek

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
14 Eylül 2023 16:50 - Güncelleme : 14 Eylül 2023 16:56
Gökhan İnler resmen Beşiktaş'ta: Hem sahada hem kulübede destek verecek

Transfer döneminin bitmesine iki gün kala çalışmalara hız veren Beşiktaş, eski futbolcusu Gökhan İnler'i yeniden kadrosuna kattı. Öncelikli olarak teknik ekipte yararlanılacak Türk asıllı İsviçreli futbolcu, ihtiyaç duyulması halinde sahaya da çıkabilecek.

Siyah beyazlı kulübün sosyal medya hesabından 'Evine hoş geldin Gökhan İnler' anonsuyla yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

HEM SAHADA HEM KULÜBEDE KATKI VERECEK

"Kulübümüz; Futbol A Takımımızın 2016-17 sezonunda kazandığı Süper Lig​ şampiyonluğunda pay sahibi olan Gökhan İnler’le bir yıllık sözleşme imzalamıştır. Kulübümüze öncelikle sportif işlerde yardımcı olacak olan Gökhan İnler, sahip olduğu tecrübeyle futbolcularımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaç duyulması halinde sahada futbolcu olarak görev alacaktır. Gökhan İnler’e evine hoş geldin diyor ve üstün başarılar diliyoruz."

https://twitter.com/Besiktas/status/1702318002115592655

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...