Tgrt Haber

Görüşmeler sıklaştı: Adım adım Aslan oluyor

13 Temmuz 2023 14:32 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 14:33
Görüşmeler sıklaştı: Adım adım Aslan oluyor

Şampiyon kadrosunu önemli ölçüde koruyan Galatasaray, Kerem Demirbay transferini sonlandırmaya oldukça yakın. Oyuncuyla anlaşan sarı-kırmızılılar, kulübü Bayer Leverkusen ile görüşmeleri sıklaştırdı.

Geçen sezon kiralık oynayan Mauro Icardi’nin bonservisini alma konusunda önemli aşamalar kaydeden ve son olarak kadrosunu Angelino’yla güçlendiren Galatasaray, Bundesliga’da Bayer Leverkusenforması giyen Kerem Demirbaytransferini bitirmeye de yakın.

Hürriyet’te yer alan habere göre oyuncuyla anlaşma sağlayan sarı-kırmızılı yönetim kurmayları, Leverkusen yöneticileriyle bir araya gelerek transferi sonlandırmak için çalışmalarını artırdı.

ARADAKİ FARK 1.5 MİLYON EURO

Aslan’ın yöneticileri 30 yaşındaki orta saha oyuncusu için kasasından 2 milyon Euro’yu gözden çıkarırken; Alman temsilcisinin talebi 3.5 milyon Euro oldu. Sarı-kırmızılıların, Leverkusen yönetimiyle olan pürüzleri halletmesi halinde hazırda bekleyen Kerem’e imza attıracağı ifade edildi.

25 MAÇTA 7 GOLE DİREKT ETKİ ETTİ

Geçen sezon Bundesliga’da 25 maça çıkan deneyimli orta saha, 4 gol ve 3 asist ile 7 gole doğrudan katkı sağladı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYABİLECEK

Alman vatandaşı olan ancak Türk vatandaşlığı da bulunan 30 yaşındaki futbolcu, transferinin gerçekleşmesi halinde Süper Lig’de ‘Mavi Kart’ kontenjanının şartlarını karşıladığı için yerli statüsünde oynayabilecek.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...