Tgrt Haber

Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e cevap: "Biraz gergin!"

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
02 Ekim 2023 11:53 - Güncelleme : 02 Ekim 2023 12:08
Güntekin Onay'dan Şenol Güneş'e cevap: "Biraz gergin!"

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Konyaspor ile oynanan maç sonrası yayıncı kuruluş hakkında kullandığı sözler dikkat çekti. Güneş'in açıklamalarına Güntekin Onay'dan cevap gecikmedi. Onay, "Şenol Hoca'nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin." ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

Beşiktaş​, Trendyol Süper Lig​'in 7. haftasında Konyaspor​'u 2-0 mağlup etti. Kartal, ligde lider Fenerbahçe​'nin 8 puan gerisinde 4. sırada yer aldı.

Karşılaşma sonrası basın toplantısında çarpıcı açıklamalar yapan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş​, yayıncı kuruluşa yüklendi.

Şenol Güneş, Konyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa yüklendi.

ŞENOL GÜNEŞ: "YAYINCI KURULUŞA GÜVENMİYORUM"

Yayıncı kuruluşa güvenmediğini belirten Şenol Güneş, "Kazandığımız için biz mutluyuz. Sizi (yayıncı kuruluşun muhabirine) bilmem ama biz mutluyuz. Kurum olarak size güvenmiyorum. Maçları seyrediyoruz. O yayıncı kuruluş, bizim maçta görüntü olarak atılan golü oradan göstermeyip, dün itibarıyla bir başka maçta gösteriyorsa konuşacak bir şey yok. Camiayı çok güzel işliyorsunuz. Maşallahınız var. Teknolojinin, yapay zekanın, hatta uzay zekanın nasıl olacağını konuşmak doğru değil. Bunları söyleyeyim size" dedi.

GÜNTEKİN ONAY'DAN ŞENOL GÜNEŞ'E: "BİRAZ GERGİN"

Şenol Güneş'in sözlerine cevap veren yayıncı kurululuş sunucusu Güntekin Onay, "Şenol Hoca'nın açıklamalarına şaşırdık. Biraz gergin. Doğal. Takımı 8 puan geride. Trabzon'da 3 gol yedi, Adana'da 4 gol yedi, Brugge'de farktan kurtuldu. Deplasmanlarda istediği gibi oynayamıyordu. 8 puanın getirdiği baskı önemli. 'Yayıncı kuruluşa güvenmiyorum' sözleri enteresan. 10 eksikli Adana Demirspor'dan 4 gol yedin, eleştirilmeyecek misin? 'Aaa bravo Beşiktaş, çok iyi oynadın. 10 eksiği olan Adana Demirspor'dan 4 gol yiyerek harika savunma yaptın. Trabzon'da çok iyiydin 3-0 kaybederken. İşler mükemmel. Brugge maçında da hiç pozisyon vermedin. Kaleci Mert'e top gelmedi' mi deseydik."

Güntekin Onay, Şenol Güneş'in sözlerine cevap verdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...