Tgrt Haber

Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih iddiaları hakkında açıklama yaptı!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com.tr
25 Haziran 2024 00:19 - Güncelleme : 25 Haziran 2024 00:25
Hakan Çalhanoğlu, Bayern Münih iddiaları hakkında açıklama yaptı!

Adı son günlerde Alman devi Bayern Münih ile anılan İnter'in yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklamada bulundu.

İnter​'in Türk yıldızı Hakan Çalhanoğlu​, Bayern Münih​'in transfer listesinin ilk sırasında adı geçiyordu. Milli oyuncu geleceğiyle ilgili kesin kararını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Hakan Çalhanoğlu, takımı Inter'de yola devam edeceğini belirterek konuya açıklık getirmiş oldu.

"FORZA INTER!"

Türkiye milli takım kaptanı Hakan gönderide; "Inter'de çok mutluyum. Taraftarımızla ve kulüple olan ilişkim çok özel. Gelecekte Inter'le daha çok kupa kazanmak için heyecanlıyım. Forza Inter!" açıklamasında bulundu.

Hakan Çalhanoğlu'dan Galatasaray için yeni açıklama geldi!

İNTER'LE HARİKA SEZON GEÇİRDİ

Hakan Çalhanoğlu'nun 2027 yazına kadar İnter ile sözleşmesi bulunuyor. İnter'le Serie A​'da şampiyon olan Hakan 40 resmi maçta 15 gol ve 3 asistlik katkı sağlayarak Seri A'da yılın en iyi ortasahası seçilmişti.

 

Kaynak: tgrthaber.com.tr

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...