Tgrt Haber

Hakan Çalhanoğlu, Inter’i ipten aldı!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
24 Ekim 2023 22:00 - Güncelleme : 24 Ekim 2023 22:03
Hakan Çalhanoğlu, Inter’i ipten aldı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Inter, sahasında RB Salzburg’u 2-1 mağlup etti. İtalyan ekibine 3 puanı getiren gol, milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu’ndan geldi.

Şampiyonlar Ligi​ D Grubu’nda Inter​, Avusturya temsilcisi RB Salzburg’u konuk etti.

İlk yarıda Alexis Sanchez​ ile 19. dakikada bulduğu golle 1-0 öne geçen Inter, devreyi bu skorla kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısında RB Salzburg, 57’nci dakikada İsrailli futbolcu Oscar Gloukh’la skora dengeyi getirdi: 1-1.

HAKAN ÇALHANOĞLU​'NDAN KRİTİK 3'LÜK!

Inter’in beraberliğin ardından ataklarını sıklaştırdığı sırada sahneye milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu çıktı. 62’nci dakikada kazanılan penaltı için 64’üncü dakikada topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, net bir vuruşla fileleri havalandırarak skoru tayin etti: 2-1.

INTER ZİRVEDEKİ YERİNİ KORUDU

Bu skorla D Grubu’ndaki puanını 7’ye yükselten Inter liderlik koltuğunda oturmaya devam ederken; 3 puanlı RB Salzburg 3’üncü sıradaki yerinde kaldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...