Tgrt Haber

Hakim Ziyech: Galatasaray'da yeniden çiçek açtım

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
01 Aralık 2023 20:08 - Güncelleme : 01 Aralık 2023 20:19
Hakim Ziyech: Galatasaray'da yeniden çiçek açtım

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Faslı yıldız Hakim Ziyech, Hollanda basınına transfer sürecine dair açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Galatasaray​'ın yaz transfer döneminde Chelsea​'den kadrosuna kattığı Hakim Ziyech​, UEFA Şampiyonlar Ligi​'nde oynanan ve 3-3 berabere Manchester United​ maçına damga vurdu. 2 gol 1 asistle yıldızlaşan Ziyech, dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Yıldız futbolcu sarı-kırmızılı ekibe transfer sürecinde yaşananları anlattı. Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Hakim Ziyech, Hollanda basınından Voetbal International'a konuştu. İşte Hakim Ziyech'in açıklamaları:

"CHELSEA'DE SABRIM TÜKENDİ"

"Chelsea'de 3 tane kadro kuracak kadar iyi oyuncular vardı. Bir noktada sabrım tükendi. Geçen sene, Fas ile harika bir Dünya Kupası oynadım, çok formdaydım. Dünya Kupası sonrası Chelsea'ye geri döndüm ve oynatılmadım. 'Bana biraz daha sabret' dediler. Fakat, sabrım bitmişti..."

"AJAX BENİ ALMAK İSTEDİ"

"Ajax, beni geçen sezon geri almayı denedi ama sonra kiralamaya döndüler. Sonra her şey durdu. Ajax'a yardım etmek isterdim, geri dönmeyi gerçekten çok isterdim. Ancak, beni sadece kiralamak istediler. O noktada benim için bu transfer artık gerçekleşemezdi."

"GALATASARAY'DA YENİDEN ÇİÇEK AÇTIM"

"Galatasaray için futbol oynarken eğleniyorum. Futboldan yeniden keyif almaya başladım. Galatasaray'da mutluluğu yeniden buldum. Yeniden çiçek açtığımı hissediyorum. Kendim olabiliyorum, eskiden olduğu gibi. Yeniden geliştiğimi hissedebiliyorum. Galatasaray'da yeniden eski Ziyech olduğumu hissediyorum."

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...