Tgrt Haber

Harry Kane attı; Bayern Münih coştu

18 Ağustos 2023 23:44 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 23:48
Harry Kane attı; Bayern Münih coştu

Almanya Bundesliga’da sezonun açılış maçında Bayern Münih, yeni transferi Harry Kane’in de gol attığı maçta Werder Bremen’i 4-0 mağlup etti.

Bundesliga’nın son şampiyonu Bayern Münih​, sezonun açılış karşılaşmasında deplasmanda Werder Bremen’i 4-0 mağlup etti. Tottenham’dan Alman devine transfer olan İngiliz yıldız Harry Kane; ilk golde asisti yaparken; 74. dakikada Bayern Münih formasıyla ilk golünü attı.

Bavyera ekibine galibiyeti getiren golleri 4 ve 90’da Leroy Sane; 74’te Harry Kane​ ve 90+4’te Mathys Tel kaydetti.

KANE’İN KABUSU KISA SÜRDÜ

Üst düzey bir santrfor olmasına karşın Tottenham ile hazırlık turnuvaları haricinde kupa kazanamayan Harry Kane, Almanya Süper Kupası finalinde de hüsrana uğramıştı. Bayern Münih, RB Leipzig’e 3-0 elenerek evine kupasız dönmüştü.

Ancak İngiliz yıldızın kabusu kısa sürdü. Bundesliga’da sezona gol ve asistle başlayan Harry Kane, sosyal medyada Bayern Münih taraftarlarınca övgü yağmuruna tutuldu.

SON SEZONUNDA 38 MAÇTA 30 GOL; 3 ASİST

Tottenham ile Premier Lig’de son sezonunda 38 karşılaşmaya çıkan Harry Kane; 30 gol ve 3 asist ile 33 gole direkt katkı sağladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...