Tgrt Haber

Son dakika: Hatayspor'da forma giyen Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
07 Şubat 2023 09:05 - Güncelleme : 07 Şubat 2023 09:21
Son dakika: Hatayspor'da forma giyen Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı

Son dakika haberi: Hatayspor'da forma giyen ve yaşanan depremin ardından enkaz altında kalan Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat yaptığı açıklamada iyi haberi verdi ve "Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı" ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından Hatay​'da birçok noktada binalar yıkıldı. Enkaz altında kalan isimlerden bazıları da Hatayspor'da forma giyen futbolcular ve teknik ekip.  Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel​'in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı. Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Hatayspor'da daha önce de teknik heyetten iki ismin yanı sıra enkazdan kurtarılan futbolculardan Burak Öksüz, Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı.

ATSU'DAN BEKLENEN HABER GELDİ

Hatayspor'un yeni sezon öncesi Al-Raed'den kadrosuna kattığı ve bir dönem Chelsea, Everton ve Newcastle United forması giyenChristian Atsu, deprem​ anında enkaz altında kaldı. Hatayspor Yöneticisi Mustafa Özat yaptığı yeni açıklamada iyi haberi verdi. Özat, "Christian Atsu yaralı olarak çıkarıldı. Sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Hatay çok etkilendi. En tehlikeli saatlerin sonuna doğru geliyoruz" ifadelerini kullandı.

CHELSEA'DEN ATSU PAYLAŞIMI: "SENİN İÇİN DUA EDİYORUZ"

İngiliz Premier Lig takımı Chelsea, Hatay'ın da arasında yer aldığı birçok ili etkileyen depremde enkaz altında kalan ve hala kendisine ulaşılamayan Hatayspor futbolcusu Christian Atsu için "Senin için dua ediyoruz." mesajı yayımlamıştı

https://twitter.com/ChelseaFC/status/1622656025131114496

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...