Tgrt Haber

Hataysporlu Christian Atsu için çaresiz bekleyiş dürüyor: Sportif direktör ve oyuncunun dairelerine ulaşıldı

17 Şubat 2023 09:37 - Güncelleme : 17 Şubat 2023 09:41
Hataysporlu Christian Atsu için çaresiz bekleyiş dürüyor: Sportif direktör ve oyuncunun dairelerine ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremde etkilenen illerden olan Hatay'daki Rönesans Rezinds'ta enkaz altında kalan Christian Atsu için arama çalışmaları devam ederken yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün ayakkabılarına ulaşılan futbolcunun bu defa da dairesine ulaşıldığı öğrenildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan yıkıcı depremlerde etkilenen illerin başında gelen Hatay​'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın enkazı altında kaldığı belirtilen Hataysporlu futbolcu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un bulunması için çalışmalar sürüyor. Durumu, Türkiye'nin yanı sıra ülkesi Gana ve top koşturduğu diğer ülkelerde de endişeyle takip edilen oyuncu ile ilgili bir gelişme yaşandı.

DAİRELERİNE KADAR ULAŞILDI

Habertürk'te yer alan habere göre, önceki gece ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un dairelerine kadar ulaşılabildi. Ancak iki ismin de kendilerinden henüz haber alınamadı. Deprem anında binadan çıkmaya çalışırken enkazın farklı bir noktasında kalma ihtimali üzerinde durulan iki isim için de çalışmalar devam ediyor.

AYAKKABILARI BULUNMUŞTU

Christian Atsu'nun menajeri Nana Sechere ise arama çalışmalarıyla ilgili önceki gün yaptığı açıklamada, Ganalı futbolcunun iki çift ayakkabısının bulunduğunu belirtmişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...