Tgrt Haber

Hollandalı golcü Wout Weghorst'tan transfer açıklaması!

Editör: Eyüp Ensar Yeşil / Kaynak: tgrthaber.com
30 Temmuz 2024 19:32 - Güncelleme : 30 Temmuz 2024 19:41
Hollandalı golcü Wout Weghorst'tan transfer açıklaması!

Süper Lig'de Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst'un Trabzonspor ile prensip anlaşmasına vardığı iddia edilmişti. Hollandalı futbolcu transfer sürecine dair itiraflarda bulundu.

Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, Beşiktaş'ın eski Hollandalı golcüsü Wout Weghorst ile el sıkışmıştı.

Oyuncunun kulübü Burnley ile bonservis pazarlıklarını devam ettiren Bordo-mavililer, transferi kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

"İLGİLENEN BİRKAÇ TAKIM VAR"

Yeni sezon öncesi Kicker'a verdiği röportajda transfer durumu hakkında açıklamalarda bulunan Weghorst, "İlgilenen birkaç takım var ve şimdi Burnley ile antrenmanlara başlıyorum. Başarılı bir sezon geçireceğime inanıyorum. Her iki taraf için de uygun bir çözüm bulmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Super sub Wout Weghorst to the rescue for the Netherlands at Euro 2024 | AP  News

WEGHORST: İSTANBUL MUHTEŞEMDİ

Beşiktaş'ta oynadığı döneme değinen Weghorst, "İstanbul'da geçirdiğim dönem muhteşemdi. Taraftarlar, duygular ve tutku açısından harika bir seçimdi. Benim için inanılmaz bir deneyimdi. Manchester United bir hayalin daha gerçekleşmesi. Çok fazla gol atamasam da kupa kazandık. O dönemi sevgiyle hatırlıyorum." dedi.

2026 Dünya Kupası'nda oynamayı hedeflediğini belirten Weghorst, kısa süre içinde emekli olmayı düşünmediğini söyledi.

Weghorst, "Şu anda 37 ya da 38 yaşına kadar oynamak istiyorum. Kendimi iyi hissediyorum ve çok iyi durumdayım. Genç oyuncuları görünce 30'lu yaşlarımın başında kendimi farklı hissediyorum ama kesinlikle yaşlı değilim. Umarım EURO 2024, milli takımdaki son turnuvam olmaz. 2 yıl sonraki Dünya Kupası kesinlikle hedeflerim arasında. Goller atacağım ve orada olacağım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...