Tgrt Haber

Icardi kendisiyle özdeşleşen ‘Aşkın Olayım’ şarkısını söyledi!

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
23 May 2023 11:19 - Güncelleme : 23 May 2023 11:31

Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi her gol attığında stadyumda çalan Simge Sağın’ın “Aşkın Olayım’ adlı şarkısını söyledi. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Süper Lig’de şampiyonluğa adım adım koşan Galatasaray’da keyifler oldukça yerinde. Kritik maçlarda attığı gollerle bu sezonki Galatasaray’ın performansında büyük bir başarıya sahip olan Mauro Icardi’nin gelecek sezon takımda olup olmayacağı merak konusu. Taraftarın kısa sürede gönlünde taht kuran yıldız futbolcu için çalışmaların başladığı öğrenildi.

“AŞKIN OLAYIM” ŞARKISINI SÖYLEDİ

Attığı gollerin ardından stadyumda çalan Simge Sağın’a ait ‘Aşkın Olayım’ şarkısıyla özdeşleşen Arjantinli futbolcu, şarkıyı bu kez kendisi seslendirdi. Paylaşımına Simge Sağın'ı da etiketleyen Icardi, "Kusura bakma senin söylediğin gibi değil. Galatasaray​ taraftarı için deniyorum" ifadelerini kullandı.

Sağın, geçen günlerde katıldığı bir programda "'Aşkın Olayım" şarkısını söylediğimde artık aklıma Icardi ve attığı goller geliyor. Başka bir şey gelmiyor. Bu artık Icardi'nin şarkısı" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...