Tgrt Haber

İcardi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Bu transfer bitti...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
16 Temmuz 2023 22:49 - Güncelleme : 16 Temmuz 2023 22:58
İcardi'den Galatasaray taraftarını heyecanlandıran paylaşım! Bu transfer bitti...

Geçen sezonki katkısıyla Galatasaray'ın şampiyonluğunda başrol oynayan ve yeniden transferi için büyük çaba harcanan Mauro İcardi'den taraftarları heyecanlandıran bir paylaşım geldi.

Yeni sezon öncesi Kaan Ayhan​, Angelino​ ve Halil Dervişoğlu​'nu kadrosuna katan Galatasaray​, transferdeki bir numaralı hedef olan Mauro İcardi​ için gün sayıyor. Sarı kırmızılılar transfer için hem oyuncu hem de kulübüyle anlaşma sağlarken dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Yeniden Galatasaray forması giymek için adeta can attığı belirtilen Arjantinli golcüden çarpıcı bir hamle geldi. Yıldız oyuncu Instagram'dan sürpriz bir paylaşım yaptı.

TARAFTARI HEYECANLANDIRAN FOTOĞRAF

Eşi ve aynı zamanda menajeri olan Wanda Nara ile bir fotoğraf paylaşan Icardi'nin emoji olarak kırmızı kalp ve aslan kullanması Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray Mauro İcardi'ye kavuşmak için gün sayıyor.

DURSUN ÖZBEK'TEN İCARDİ MESAJI

Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kamp alanında İcardi transferine ilişkin açıklamalarda bulundu. Başkan Özbek, "Icardi ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Son derece titiz bir şekilde çalışıyoruz. Malum, bazı hastalıklar ve rahatsızlıklar oldu ailevi durumlarla ilgileniyor. Ancak, Icardi konusunda çok istekliyiz ve hararetli bir şekilde çalışıyoruz. Okan Buruk ne dediyse, bu konuda ona katılıyorum" şeklinde konuştu.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...