Tgrt Haber

İsmail Kartal geri dönüyor! Yeni adresi herkesi şaşırttı

Editör: Onur Kaya / Kaynak: Tgrthaber.com
05 Haziran 2024 16:46 - Güncelleme : 05 Haziran 2024 17:39
İsmail Kartal geri dönüyor! Yeni adresi herkesi şaşırttı

Fenerbahçe ile yolları ayrılan İsmail Kartal'ın yeni takımı belli oluyor. Deneyimli teknik adam, daha önce Fenerbahçe için reddettiği takımın başına geçiyor.

Trendyol Süper Lig'i 99 puanla tamamlamasına rağmen Galatasaray'ın gerisinde sezonu ikinci tamamlayan Fenerbahçe​'de teknik direktör İsmail Kartal​ ile yollar ayrılmış, yerine Jose Mourinho​ getirilmişti.

Sarı lacivertli kulübe veda eden İsmail Kartal'la ilgili sürpriz bir iddia gündeme geldi. 62 yaşındaki teknik adamın yeni adresinin belli olduğu öne sürüldü.

YENİ DURAĞI 1. LİG

Süper Lig'den bir takımı çalıştırmak istemediği belirtilen İsmail Kartal'ın futbola ara vermeyeceği, büyük bir ihtimalle yeni adresinin 1. Lig'den bir takımın başına geçeceği kaydedildi.

İsmail Kartal geri dönüyor! Yeni adresi herkesi şaşırttı - 1. Resim

DAHA ÖNCEKİ TEKLİFİ FENERBAHÇE İÇİN REDDETMİŞTİ

İsmail Kartal'ın yeni takımının 2. Lig Beyaz Grubu'nu şampiyon olarak tamamlayıp 1. Lig'e yükselen Esenler Erokspor​ olacağı iddia edildi.

Erokspor ligin bitiminden önce Kartal'a teklifte bulunmuş, tecrübeli hoca ise teklifi Fenerbahçe için geri çevirmişti.

Kaynak: Tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...