Tgrt Haber

İsmail Kartal, Manchester City'nin yıldızına kanca attı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
06 Kasım 2023 13:27 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 14:38
İsmail Kartal, Manchester City'nin yıldızına kanca attı

Süper Lig'in 11. haftasında evinde Trabzonspor'a yenilerek liderliği Galatasaray'a kaptıran Fenerbahçe'de İsmail Kartal, devre arasında Manchester City'nin ön liberosu Kalvin Phillips'i gözüne kestirdi. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe​'de transfer çalışmaları şimdiden başladı. Takımda kaliteli kadro genişliği sağlamak isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal​, devre arasında takviye yapmak istiyor.

TRABZONSPOR​ MAĞLUBİYETİ HAREKETE GEÇİRDİ

Avrupa maçları dahil olmak üzere sezonu 19'da 19 yaparak başlayan sarı-lacivertliler, zorlu Trabzonspor maçından istediğini alamadı. Mücadele 3-2 Trabzonspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe'de teknik heyeti ve yönetim, takımın performansını değerlendirerek transfer kararı aldı.

HEDEF KALVİN PHİLLİPS 

Bu sezon şampiyonluk hasretini sonlandırmak isteyen sarı-lacivertliler, Manchester City​ forması giyen Kalvin Phillips'e kancayı taktı.

A Spor’un haberine göre; Fenerbahçe, ocak ayında Manchester City forması giyen Kalvin Phillips için harekete geçecek.

STOPER VE ORTA SAHADA GÖREV ALIYOR

Luan Peres, Alexander Djiku ve Serdar Aziz sonrası art arda gelen sakatlık haberleriyle sarsılan İsmail Kartal, birçok farklı mevkide forma giyebilen çok yönlü bir futbolcu istiyor. Kanarya'da bu yüzden rota alvin Phillips'e döndü.

27 yaşındaki futbolcu, ön libero bölgesinde oynuyor. Ancak stoper ve merkez orta sahada da görev alabiliyor.

49 MİLYON EURO ÖDENDİ

Kalvin Phillips, Leeds United forması ile dikkatleri üzerine çektikten sonra 2022'nin yaz transfer döneminde Manchester City'ye transfer oldu. İngiliz futbolcu için 49 milyon Euro bonservis bedeli ödendi. Pep Guardiola'nın çok şey beklediği yıldız futbolcu, beklenen performansı bir türlü gösteremedi.

PİYASA DEĞERİ 28 MİLYON EURO!

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun şu anki değeri 28 milyon Euro civarında gösteriliyor.

Kalvin Phillips, bu sezon Manchester City formasıyla 7 maça çıksa da gol ve asist katkısı sağlayamadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...