Tgrt Haber

İsmail Kartal sonrası Fenerbahçe’ye milli yıldızdan müjde! Transfer ihtimali güçlendi…

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Sabah
01 Temmuz 2023 08:39 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 08:39
İsmail Kartal sonrası Fenerbahçe’ye milli yıldızdan müjde! Transfer ihtimali güçlendi…

Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe’de 3’üncü İsmail Kartal döneminin başlaması ile birlikte transferde atağa geçildi. Sarı lacivertliler milli futbolcu Mert Müldür için yeni teklife hazırlanırken yaşanan bir gelişme transfer ihtimalini güçlendirdi.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe​ Portekizli teknik direktör Jorge Jesus​ ile yola devam etmeme kararı alırken teknik adam arayışı ise son buldu. Tecrübeli teknik direktör İsmail Kartal​ ile anlaşma imzalayan sarı lacivertli yönetim yaşanan gelişmelerin ardından transfer için düğmeye bastı.

MERT MÜLDÜR​ İÇİN ATAĞA GEÇTİ

İsmail Kartal’ın direktifleri doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için arayışa giren Fenerbahçe’de milli sağ bekin transferi için gün doğdu. Sabah gazetesinin haberine göre Ryan Kent​ ve Edin Dzeko transferlerin ardından gözünü Mert Müldür’e çevirdi.

TRANSFER İHTİMALİ GÜÇLENDİ

Sarı lacivertli takım 24 yaşındaki milli futbolcu ile daha önceki görüşmelerinde anlaşma sağlasa da kulübü Sassuolo'nun 5 milyon Euro'luk isteği nedeniyle beklemeye geçmişti ancak İtalya'dan müjdeli bir haber geldi.

Sassuolo, savunmasının sağını Roma'nın 19 yaşındaki genç oyuncusu Filippo Missori ile güçlendirdi. Bu transferle Çizme ekibinde 3'üncü bek konumuna düşen Mert'in ayrılık ihtimali arttı. İlk başta 2 milyon Euro teklif sunan Fenerbahçe, bu rakamı biraz daha yukarı çekerek Sassuolo ile yeni bir görüşme yapacak.

İsmail Kartal sonrası Fenerbahçe’ye milli yıldızdan müjde! Transfer ihtimali güçlendi…

 

Kaynak: Sabah
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...