Tgrt Haber

İsmail Kartal’dan ‘Batshuayi’ açıklaması!

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 22:59 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 23:03
İsmail Kartal’dan ‘Batshuayi’ açıklaması!

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Fenerbahçe’nin Nordsjaelland’ı 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada ilk 11 başlayıp gol atan ve 69’uncu dakikada yerini Umut Nayir’e yerini bırakırken tebrikleri kabul etmeyen Michy Batshuayi’yle ilgili İsmail Kartal’dan açıklama geldi. Maç sonu röportajında Kartal, “Ben bilmiyorum. Takım 3-1 kazanmış, ne tepkisi olmuş? Ben çözemedim. Batshuayi’nin performansı fena değildi, gol attı…” diye konuştu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi​ H Grubu ilk maçında Fenerbahçe​, sahasında Danimarka temsilcisi Nordsjaelland’ı 3-1 mağlup etti.

Sarı-lacivertlilere grubundaki ilk 3 puanı getiren golleri 24’te Crespo, 30’da Batshuayi​ ve 47’de Serdar Aziz atarken; Belçikalı golcü Michy Batshuayi’nin 69’uncu dakikada oyundan çıkarkenki tavırları sosyal medyada gündem oldu.

TEBRİKLERİ KABUL ETMEDİ

Karşılaşmanın 69’uncu dakikasında yerini Umut Nayir’e bırakan Batshuayi’nin, yedek kulübesine geçerken moralinin bozuk olduğu ve tebrikleri kabul etmediği görüldü.

Karşılaşma sonunda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’ın basın mensuplarının sorularını yanıtladığı sırada bir gazeteci, “Batshuayi oyundan çıkarken isteksizdi. Bir tepkisi oldu gibi hissettik, öyle bir şey var mı?” diye sordu.

"BEN DE SİZDEN DUYUYORUM; BAKALIM NE OLMUŞ"

Gazetecinin sorusuna “Ben de sizden duyuyorum” diyen Kartal, “Ben bilmiyorum. Takım 3-1 kazanmış, ne tepkisi olmuş? Ben çözemedim. Batshuayi’nin performansı fena değildi, gol attı. İzleriz, bakarız; bakalım ne olmuş” yanıtını verdi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...