Tgrt Haber

İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması: Osayi'nin kaburgasında ezilme var

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
28 Eylül 2023 20:28 - Güncelleme : 28 Eylül 2023 20:36
İsmail Kartal'dan sakatlık açıklaması: Osayi'nin kaburgasında ezilme var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, takımının erteleme mücadelesinde Başakşehir ile sahasında oynayacağı karşılaşmanın öncesinde sakat oyuncuların son durumunu aktardı. Kartal, sarı-lacivertli ekibin yıldız sağ beki Osayi Samuel'in kaburgasında ezilme olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 3. hafta erteleme mücadelesinde Fenerbahçe​, Başakşehir​'i konuk ediyor.

Karşılaşma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İsmail Kartal​, sarı-lacivertli ekipteki oyuncuların sağlık durumlarına ilişkin açıklamada bulundu.

"RİSK ALMAK İSTEMEDİK"

Başakşehir karşısında kadroda olmayan Nijeryalı Osayi-Samuel​ hakkında yayıncı kuruluşa konuşan Kartal, "Osayi-Samuel'in kaburgalarında ufak bir ezilme var. Çok yük bindi, üst üste çok maç oynadı. Risk almak istemedik ve dinlendirmeye karar verdik" ifadelerini kullandı.

CRESPO TEKNİK EKİP KARARIYLA KADRO DIŞI

Öte yandan sarı-lacivertli ekibin Başakşehir kadrosunda sakatlıkları bulunan Miha Zajc ve Osayi-Samuel'in yanı sıra Miguel Crespo​ da teknik heyet ve İsmail Kartal'ın tercihiyle kadroda yer almadı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...