Tgrt Haber

Arda Güler isyan bayrağını çekti! Oyuna giremeyince tepki gösterdi

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
22 Ocak 2024 12:54 - Güncelleme : 22 Ocak 2024 15:19

Sezon başında Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan genç yıldız Arda Güler'in forma şansı bulamaması İspanya'da tartışılmaya devam ediyor. Son maçta da süre alamayan milli futbolcu büyük hayal kırıklığı yaşarken ısınmadan kenara gelirken gösterdiği tepki de dikkat çekti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini birbirine düşüren Arda Güler​, sezon başında rekor bir bonservis bedeliyle Real Madrid​'e transfer olmuştu.

18 yaşındaki genç oyıldız, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü kendini gösterme şansı bulamamıştı. Arda Güler, ilk kez İspanya Kral Kupası'nda Arandina'ya karşı oynanan maçta forma giymiş ve bu maçtaki performansıyla beğeni toplamıştı.

İSPANYA'DA ARDA GÜLER TARTIŞMASI

Arda Güler, 59 dakika süre aldığı Arandina maçının ardından oynanan Süper Kupa'daki Atletico Madrid​ maçında 8 dakika süre aldı ve bu kısa süre içinde maça etki edemedi.

Arda Güler, bu maçın ardından oynanan Barcelona​ ve Atletico Madrid maçlarında 1 dakika oynayamadı.

İspanyol basını, Carlo Ancelotti​'nin genç futbolcuyla bir görüşme gerçekleştirdiğini duyurdu.

CARLO ANCELOTTİ SÖZÜNDE DURMADI!

İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, 4-2 kaybedilen Atletico Madrid maçında 6 oyuncu değişikliği yapsa da Arda Güler'i oyuna almamıştı.

İspanyollar, bu maçın ardından Carlo Ancelotti'nin Arda Güler ile özel bir görüşme yaptığını ve ligde oynanacak olan Almeria maçında ona forma sözü verdiğini açıklamıştı.

İddiaya göre Ancelotti, bu maçların zorluğunu düşünerek ligde nispeten daha kolay bir rakip olan Almeria maçında Arda Güler'i oynatma sözü verdi. Ancak Carlo Ancelotti, sözünü tutmadı.

Arda Güler isyan bayrağını çekti! Oyuna giremeyince tepki gösterdi

ALMEİRA MAÇINDA DA OYUNA GİREMEDİ

İspanya La Liga'nın 21. haftasında Real Madrid, Almeria'yı konuk etti. Eflatun beyazlılar, 2-0 geriye düştüğü maçı zor da olsa 3-2 kazandı. Bu maçta Arda Güler yine süre alamadı.

Carlo Ancelotti, takım ilk yarıyı 2-0 geride kapatmasına rağmen Arda Güler'i 1 dakika bile oynatmayı düşünmedi. Genç futbolcu ise bu maçta süre alamadığı için büyük hayal kırıklığı yaşadı.

İSPANYOL TARAFTARLARDAN ARDA GÜLER TEPKİSİ!

Almeira maçında milli futbolcu Arda Güler'e forma şansı verilmemesi nedeniyle sosyal medyada teknik direktör Ancelotti'ye tepki gösterildi.

İspanyol taraftarlar, İtalyan teknik adama sözünde durmadığı için tepki gösterirken Arda'nın oynatılması gerektiğine yönelik paylaşımlar yaptı.

KENARA GELİRKEN YELEĞİ YERE ATTI!

Ancelotti, maç sırasında Arda Güler'i ısınmaya gönderse de oyuna almadı.

Real Madrid'de 5 oyuncu değişiklik hakkının kullanılmasının ardından kulübeye doğru yönelen Arda, ısınma sırasında giydiği yeleği yere attı.

Bu anlar sosyal medyada gündem olurken Türk ve İspanyol futbolseveler tarafından binlerce kez paylaşıldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...