Tgrt Haber

İşte Drogba'nın Galatasaray'dan sonraki adresi

06 Haziran 2014 19:06
İşte Drogba'nın Galatasaray'dan sonraki adresi

Galatasaray'la yolları ayrılan Didier Drogba'nın, İtalya Serie A'nın şampiyonu ile görüşmelerini sürdürdüğü ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.

Galatasaray'la yollarını ayıran Didier Drogba adım adım Çizme'ye... İlerleyen yaşına rağmen Fildişi Sahili Milli Takımı'nın son iki hazırlık maçında da gol atmayı başaran Didier Drogba'nın bu performansı, tecrübeli futbolcuyla ilgili kafalardaki soru işaretlerini de ortadan kaldırdı. İtalyan basınında yer alan haberlerde, Drogba'nın milli takımdaki performansının Juventuslu yöneticileri de son derece olumlu etkilediği ve taraflar arasındaki transfer görüşmelerinin hız kazandığı ifade edildi. İtalyan kulübünün, Fildişi Sahilli futbolcuya bir yıllık sözleşme karşılığında 2.5 milyon euro+bonus teklif ettiği ve golcü futbolcunun da bu teklife sıcak baktığı belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...